Ghidul Serviciilor
Cmi Dr. Iliescu Raluca
inapoi la firma 2029 vizite
Poza Cabinet dermatologie | dermato-cosmetica
Foto

Medic primar dermatolog, doctor Raluca Iliescu imbina pasiunea cu experienta in dermatologie pentru a va oferi sanatate si frumusete, vitalitate si prospetime.

La cabinetul dr. dermatolog Raluca Iliescu din Bucuresti (sector 3, Titan) puteti beneficia de:

▲ Dermatologie - consultatii si tratamente

Cu seriozitate si rabdare, va oferim consiliere si tratament pentru boli de piele, pentru boli ale parului, unghiilor si ale membranelor mucoase si de asemenea pentru boli venerice, asigurand o confidentialitate totala.

Iata cateva dintre afectiunile tratate frecvent la cabinetul medicului dermatolog Raluca Iliescu:

boli de piele:

afectiuni ale parului:

afectiuni ale unghiilor:

boli venerice (boli cu transmitere sexuala):

Daca aveti o afectiune dermatologica este necesar sa faceti o vizita la un medic dermatolog, pentru clarificarea diagnosticului si alegerea celui mai bun tratament. Pentru programare la consultatie la cabinetul doctorului Raluca Iliescu din cadrul Policlinicii Titan (Bucuresti, sector 3), puteti suna la 0764.142.120 sau 021.340.0335 / interior 124.

▲ Cosmetica prin experienta unui dermatolog

Pentru ca din ce in ce mai multi oameni, femei si barbati, sunt interesati de un aspect cutanat cat mai placut, in paralel cu rezolvarea problemelor de sanatate a pielii ne ocupam si de estetica dermatologica, cunoscuta si sub numele de dermato-cosmetica.

Pentru intinerire si frumusete oferim o gama larga de servicii de dermatologie cosmetica, pentru toate categoriile de varsta si toate tipurile de piele, pentru femei si barbati, folosind echipamente moderne si proceduri adaptate fiecarui pacient.

In cabinetul dr. dermatolog Raluca Iliescu va puteti bucura de tratamente cosmetice combinate, personalizate, care constau din:

PeelingPeeling-ul chimic, superficial sau mediu, reprezinta o metoda care inlatura straturile superficiale de piele patata, devitalizata. Procedura conduce la improspatare si revitalizare cutanata atunci cand este practicata de un dermatolog cu experienta, aceasta tehnica fiind din ce in ce mai folosita pentru corectia unor riduri, cicatrici fine, sau probleme de pigmentare a pielii.MezoterapieMezoterapia consta din micro-injectii cu un amestec individualizat de vitamine pentru piele si par, aminoacizi, substante minerale, produse naturale, compozitia amestecului fiind aleasa de catre dermatolog. La cabinetul nostru folosim aceasta tehnica dermato-cosmetica pentru regenerarea pielii si parului, ca tratament anti-celulita sau impotriva caderii parului.Injectii cu acid hialuronicAcidul hialuronic este folosit pentru umplerea ridurilor, pentru augmentare / marire buze sau pentru estompare cearcane. Aceasta metoda dermato-cosmetica este din ce in ce mai solicitata la cabinetul medicului dermatolog datorita efectului de corectie imediata care confera pacientilor un grad inalt de satisfactie.Injectii cu botox (toxina botulinica)Toxina botulinica este utilizata pentru relaxarea ridurilor de expresie, dar si ca tratament al transpiratiei excesive, metoda fiind lipsita de riscuri in mainile unui dermatolog antrenat.Lifting nechirurgicalProcedurile de lifting nechirurgical (al fetei, al zonei gatului), folosind fire bioresorbabile si/sau substante de umplere, urmaresc obtinerea unui aspect intinerit natural al fetei, prin ridicarea tesuturilor cutanate si armonizarea liniilor faciale, efecte sustinute in timp datorita stimularii sintezei naturale de colagen si de elastina in piele. La cabinetul nostru dermatologic tratamentele sunt adaptate cu atentie si grija pentru:

Ordinea in care se desfasoara aceste proceduri depinde de stadiul initial, de gradul de corectie dorit, de preferintele pacientului, de experienta medicului dermatolog, astfel incat rezultatul sa fie cat mai bun si cat mai natural.

Persoanele care doresc un aspect mereu placut pot beneficia de aceste tehnici de dermatologie cosmetica pentru revitalizare a pielii si regenerare a parului la cabinetul doctor dermatolog Raluca Iliescu din cadrul Policlinicii Titan, Bucuresti, sector 3.

▲ Un dermatolog pentru sanatatea si frumusetea dumneavoastra

Dr. Raluca Iliescu este medic primar dermatolog cu o importanta experienta in domeniul dermatologiei si al dermato-cosmeticii, membru al Academiei Europene de Dermatologie si Venerologie.

Dupa perioada initiala ca dermatolog rezident la Spitalul Colentina, a lucrat ca medic specialist si apoi ca medic primar dermatolog la Policlinica Titan, unde in anul 2006 a deschis cabinetul privat de dermatologie. In paralel a colaborat cu diferite centre medicale din Bucuresti (Mediderm sector 6, C.M. Unirea Pipera sector 1, Sanador sector 3, Intromed sector 2).

Cu o practica medicala de peste 15 ani si cu specializari in procedurile de dermatologie cosmetica pe care se bazeaza actualele tratamente de intinerire cutanata, dr. Raluca Iliescu a reusit sa imbunatateasca tratamentele afectiunilor pielii, parului, membranelor mucoase si unghiilor, precum si tehnicile de mentinere a sanatatii si tineretii pielii. Se cunoaste faptul ca tratamentele de intinerire cutanata au capatat o mare dinamica in ultimii ani, iar acest lucru se reflecta si in activitatea cabinetului condus de doctorul dermatolog Raluca Iliescu.

Pentru a veni in intampinarea unui numar tot mai mare de pacienti interesati de tratamente naturiste, va oferim si alternativa gemoterapiei, o alegere moderna, documentata stiintific,care utilizeaza extracte 100% naturale ce contin o mare cantitate de substante nutritive.

Pentru cazurile cu patologie asociata complexa, care necesita proceduri ample de dermatologie sau dermato-cosmetica, se poate impune un bilant al starii generale de sanatate (care consta din analize de laborator si eventual consulturi interdisciplinare).

Pentru consultatii si tratamente va invitam la cabinetul dr. dermatolog Raluca Iliescu, cel mai cunoscut si mai solicitat cabinet dermatologic din zona Titan (sector 3 Bucuresti).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.