Ghidul Serviciilor
Cmi Dr. Iliescu Raluca
inapoi la firma 2029 vizite
Poza Dermato-cosmetica
Foto

Dermato-cosmetica vine in intampinarea dorintei de frumusete a unui numar tot mai mare de pacienti ai cabinetulului dr. dermatolog Raluca Iliescu, atat femei cat si barbati.

La cabinetul nostru imperfectiunile pielii, riduri, cearcane, acnee, sunt privite integrat: in loc sa tratam separat liniile sau ridurile, petele sau cicatricile, privim fata ca un intreg. Folosim cunostintele actuale despre producerea fiecarui tip de leziune sau imperfectiune si oferim pentru fiecare pacient un plan de tratament in mai multe etape, constand din operatiuni minime in conditii de siguranta maxima si confidentialitate absoluta.

Pentru o piele cu aspect cosmetic si estetic din ce in ce mai armonios ordinea operatiunilor de dermatologie cosmetica este, in linii generale, urmatoarea:

In afara tratamentelor antirid pentru intinerire cutanata, dermato-cosmetica poate fi aplicata in tratamente anti-cearcane, anti-celulita, pentru cresterea parului sau reducerea transpiratiei excesive.

▲ Peeling chimic pentru un aspect proaspat

Peeling-ul chimic este utilizat pentru imbunatatirea aspectului pielii, prin diminuarea unor riduri si cicatrici fine si a unor tulburari de pigmentare cutanata.

In functie de adancime peeling-ul chimic poate fi superficial, mediu sau profund, cel mai folosit fiind peeling-ul superficial sau cel mediu.

Dupa peeling pielea noua este mai neteda, mai delicata, cu mai putine riduri si cu o culoare mai uniforma decat pielea anterioara, dar mai sensibila la actiunea radiatiilor ultraviolete, fiind necesara folosirea de creme cu factor inalt de protectie solara pentru un efect uniform din punct de vedere dermatocosmetic.

Pentru a reduce hiperpigmentarea, ridurile si cicatricile fine, peeling-ul chimic este metoda optima si accesibila de care puteti beneficia la cabinetul dermatologic dr. Raluca Iliescu.

In pagina despre peeling chimic puteti gasi detalii referitoare la aceasta tehnica dermato-cosmetica.

▲ Botox (toxina botulinica) pentru un aspect relaxat

Unele riduri sunt determinate de miscari repetitive (ridurile incruntarii, ale mirarii, "laba gastei"). Aceste riduri se relaxeaza prin tratamentul cu toxina botulinica (botox), o substanta injectabila. Toxina botulinica se introduce sub piele cu un ac fin, conducand la disparitia ridurilor.

Raspund foarte bine la tratamentul cu toxina botulinica:

Toxina botulinica este folosita si in tratamentul transpiratiei excesive, cu rezultate pozitive care se mentin 6-9 luni.

Injectarea de botox (toxina botulinica) este o metoda sigura in mainile unui dermatolog cu experienta, asa cum este dr. Raluca Iliescu.

Pentru detalii despre aceasta procedura dermato-cosmetica puteti accesa pagina referitoare la botox (toxina botulinica).

▲ Acid hialuronic pentru un aspect tanar

Aratati tanar, proaspat si odihnit, dar nimeni nu observa ca ati fost la dermato-cosmetica, pentru ca tratamentul de umplere riduri cu acid hialuronic se face subtil si intr-un mod absolut natural, cu scopul de a imbunatati conturul facial.

Acidul hialuronic este o substanta prezenta in mod natural in derm (stratul de piele de sub epiderm) si in articulatii, dar care scade pe parcursul vietii. Aceasta substanta are capacitatea de a se "imbiba cu apa", conferind hidratare, consistenta, fermitate dar si elasticitate pielii si articulatiilor.

Gelurile pe baza de acid hialuronic, care se introduc sub piele cu un ac foarte fin, contureaza si consolideaza pielea pentru a arata mai tanara, corecteaza aspectul de piele laxa, estompeaza ridurile si cearcanele.

Pe principiul umplerii ridurilor pot fi corectate:

Tot cu ajutorul substantelor de umplere riduri putem accentua zona pometilor, putem contura buzele si le putem creste volumul (marire buze).

Aceste substante si-au dovedit pe parcursul anilor siguranta si eficacitatea, daca sunt folosite de un medic dermatolog special antrenat in acest tip de procedura dermato-cosmetica.

Pentru umplerea ridurilor, corectia cearcanelor si remodelarea conturului facial va puteti programa la cabinetul dermatologic dr. Raluca Iliescu.

Amanunte despre aceasta metoda dermato-cosmetica puteti gasi in pagina referitoare la acid hialuronic.

▲ Lifting facial nechirurgical pentru un contur armonios

Ridicarea tegumentului cu un aspect lax ("cazut") din zona fetei si/sau a gatului se poate realiza prin introducerea in straturile profunde ale pielii a unor fire bioresorbabile si/sau prin injectarea unei substante de umplere temporara a ridurilor (hidroxiapatita de calciu).

Prin aceste proceduri de lifting nechirurgical se urmareste nu numai obtinerea unui aspect intinerit natural si armonizarea conturului facial, ci si stimularea sintezei naturale de colagen si de elastina in piele, mentinand astfel efectele pozitive un timp mai indelungat decat prin folosirea acidului hialuronic (minimum un an, fata de 6-9 luni pentru acidul hialuronic).

Ambele proceduri de lifting facial nechirurgical sunt minim invazive, astfel ca dupa interventie pacientul poate relua activitatile in aceiasi zi, fara sa fie necesara spitalizarea, spre deosebire de cazul lifting-ului chirurgical.

Daca doriti un lifting nechirurgical pentru un contur armonios al fetei, va puteti adresa cabinetului de dermatologie si dermato-cosmetica dr. Raluca Iliescu.

Detalii despre aceasta tehnica puteti citi in pagina de lifting-ul facial nechirurgical

▲ Mezoterapie pentru un aspect natural

Folosita pentru a obtine un aspect proaspat, natural pentru pielea fetei, dar si pentru corp si par, mezoterapia este o metoda dermato-cosmetica dezvoltata in primul rand ca tratament anti-celulita.

Mezoterapia consta din injectarea de vitamine, aminoacizi, substante naturale in tesutul conjunctiv de sub piele pentru a imbunatati aspectul si tonusul pielii si pentru a stimula radacinile firelor de par de pe scalp.

Prin mezoterapie

Mezoterapia este o solutie dermato-cosmetica cu rezultate lente, dar stabile. Pentru revitalizarea pielii, mezo-lifting, regenerarea parului sau impotriva celulitei va invitam sa va programati pentru un ciclu de tratament la doctorul dermatolog Raluca Iliescu.

In pagina de mezoterapie puteti gasi amanunte despre aceasta metoda dermato-cosmetica.

▲ Tratamentul galvanic antirid pentru un aspect frumos

Tratamentul galvanic antirid foloseste efectul unor curenti electrici cu intensitate foarte mica pentru amplificarea patrunderii in piele a substantelor cu efect anti-aging (ingrediente naturale, acizi din fructe, acid hialuronic).

Aceasta procedura este complet nedureroasa, are un efect de estompare a ridurilor si ofera un lifting discret al fetei, rezultatul fiind vizibil rapid: o piele mai hidratata, mai neteda, mai frumoasa. Pentru efecte profunde, de incetinire a imbatranirii pielii, puteti repeta tratamentul.

Pentru a va bucura de rezultatele unui ciclu de tratament antirid va puteti programa la cabinetul dermatologic dr. Raluca Iliescu.

Puteti citi detalii despre aceasta metoda dermato-cosmetica accesand pagina de tratament galvanic antirid

▲ Marirea buzelor pentru un aspect senzual

Modul natural si sigur de a crea buze conturate, cu un aspect frumos definit, se bazeaza pe folosirea de acid hialuronic, care este produs in mod natural in organism (inclusiv in buze), dar scade odata cu varsta.

Aceasta metoda dermato-cosmetica este ideala pentru marire de buze, pentru a avea buze senzuale, pline de volum si totusi atat de naturale, buzele pe care vi le doriti!

Detalii despre tehnica de marire buze puteti gasi in pagina dedicata.

Pentru peeling chimic, tratament cu toxina botulinica, umplere riduri cu acid hialuronic, marire buze, mezoterapie si celelalte proceduri de dermatologie cosmetica pentru intinerire cutanata, va invitam la cabinetul doctorului dermatolog Raluca Iliescu din Bucuresti, bulevardul Nicolae Grigorescu nr. 41, in incinta Policlinicii Titan (sector 3).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.