Ghidul Serviciilor
Document
inapoi la firma 467 vizite
Poza Despre noi
Foto

Compania Document  isi desfasoara activitatea in principal in Bucuresti si Giurgiu, si in cei 15 ani de activitate ca partener Xerox a dezvoltat un portofoliu considerabil de clienti, colaborand cu firme si institutii de renume atat din mediul de stat cat si din cel privat.

Conceptele cheie ale viziunii Document  sunt “profesionalism” si “incredere”. Este important pentru noi sa devenim partenerul de nadejde, la care clientul sa apeleze cu incredere avand convingerea ca va gasi solutii potrivite, personalizate, la problemele si necesitatile pe care le are. Calitatea produselor si serviciilor pe care le oferim este o preocupare importanta pentru angajatii firmei noastre. Compania Document  a proiectat, implementat si imbunatatit, la nivel de organizatie, sistemul de management integrat calitate-mediu in conformitate cu prevederile standardelor SR EN ISO 9001:2008 si SR EN ISO 14001:2005.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.