Ghidul Serviciilor
Dog Rescue Romanian
inapoi la firma 689 vizite
Poza Propuneri pentru Dog Rescue Romanian
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
  • Toata activitatea de educare a cainelui indiferent de categoria de lucru: I.R.O. sau I.P.O. sa fie centralizata. DOG RESCUE ROMANIAN poate fi structurat in sectii specifice de dresaj utilitar: catastrofa, agilitate, umanitate (companie handicapati neuromotori, nevazatori) , terapie canina. Arbitrii si instructorii canini atestati formeaza un consiliu tehnic care stabileste programul de activitate.
  • Regulament de munca. Trecerea la examenele de munca I.P.O si I.R.O.
  • Atestarea instructorilor atestati. Pana in prezent atat pe plan national cat si international trebuie sa li se recunoasca atestatele, dar, pentru eliberarea diplomei de instructor in formula noua si acestia trebuie sa dea dovada ca mai sunt membrii A.Ch.R. si sa predea DOG RESCUE ROMANIAN dosarul personal. Atestatele obtinute in alte tari nu-si pierd valabilitatea si vor fi investigate ca atare la DOG RESCUE ROMANIAN intr-o evidenta a instructorilor cu o formularistica specifica.
  • Acceptarea tineretului, a valorilor si noului. Cand se aminteste de tineret nu ne gandim la varsta, ci la persoanele care se ocupa de dresaj si au aparut in ultimii 10 ani sau poseda canisa ocrotita de F.C.I sau au scoli de dresaj in fara fie in strainatate, dar nu au experienta activarii intr-un club ci au experienta in munca cu cainele. Acceptul este clar ca putem invata de la ei sa fim sinceri si sa ne aprofundam cunostintele. Valorile exista si trebuie recunoscute ca atare. Au aparut metode noi de dresaj, comportament nou in modul de executare a exercitiilor in relatia conducator (salvator) – caine, sau relatii diverse.
  • Organizarea anului competitional 2007. Datorita activarii DOG RESCUE ROMANIAN in anul 2007 pe plan national, actual nu vor avea loc competitii deosebite I.R.O sau I.P.O datorita schimbarii acestor regulamente. Dar nu excludem ca in acest an sa se organizeze demonstrativ astfel de competitii chinologice. Astfel, instructorii vor fi impulsionati sa studieze noile regulamente de munca I.R.O sau I.P.O pentru a obtine rezultate scontate si cu punctaje maxime care ar ridica implicit calitatea examenelor de munca si formarea unei echipe nationale care sa ne poata reprezenta in concursurile internationale.
  • Calificarea competenta a arbitrilor. Este o activitate primordiala a DOG RESCUE ROMANIAN. Activitatile se vor desfasura in tabere sau cursuri de specializare. Dupa cate un examen de arbitrat in grup de 2 arbitri trebuie sa se ajunga la o similitudine de notari pentru a nu exista diferente de apreciere in functie de echipa de arbitri, obtinandu-se astfel un arbitraj unitar si consecvent. Alcatuirea carnetelor de arbitru dupa modelul U.E.
  • Alinierea la miscarea utilitata specific I.R.O si I.P.O din Europa. Granitele sunt deschise si nu avem impedimente sa participam la aplicatii internationale de protectie civila sau examene de munca din tarile apropiate. DOG RESCUE ROMANIAN va lua legatura cu organismele de profil din Europa initiind schimburi de experienta. Trebuie sa folosim si sa obtinem o baza de date a DOG RESCUE ROMANIAN care sa ne determine sa desfasuram o activitate pentru mileniul trei si nu o activitate preistorica.
  • Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.