Ghidul Serviciilor
Dolce By Vero Deserturi Artizanale Delicioase Corbeanca, Ilfov
inapoi la firma 171 vizite
Poza Torturi
Foto
Foto

De la prima lui petrecere, Botezul, si pana la…Majorat, iti suntem alaturi cu cele mai delicioase si sanatoase torturi si Candy Bar-uri asortate! Ne jucam cu mousse-uri si insertii de fructe exotice pentru a limita cat mai mult cantitatea de zahar folosita si a da cele mai inedite si delicioase gusturi! Iar pentru decor, singura limita este…imaginatia ta (sau a copilului tau! ) Personaje din povesti, eroi, animale preferate, hobby-uri sau orice va trece prin minte, spune-ne si noi il transformam in realitate! Iar daca nu stii ce sa alegi, te asteptam la o degustare si iti oferim si din ideile noastre creative si nonconformist!

Atat tortul cat si Candy Bar-ul se realizeaza doar pe baza de comanda telefonica. Mai este nevoie sa adaugam ca ele sunt facute din produse 100% naturale, proaspete si de cea mai buna calitate, ca fiecare desert Dolce by Vero, de altfel? ????

Te asteptam cu drag sa ne CONTACTEZI pentru a discuta toate detaliile si a stabili o programare. Pana atunci, te poti inspira din galeria noastra de Torturi personalizate:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.