Ghidul Serviciilor
Domafon - Materialele Textile Decorative Si Tapiterie, Timisoara
inapoi la firma 310 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto
Foto
Foto

Domafon isi incepe activitatea in anul 2000 specializandu-se in timp pe gama materialelor penru tapiterie. Avand o evolutie ascendenta bazata pe seriozitate si profesionalism, Domafon are la ora actuala o pozitie stabila in zona de vest fiind renumita pentru amabilitate si serviciile oferite clientilor. Societatea noastra vine in intampinarea cumparatorilor cu materiale de buna calitate importate din tarile Uniunii Europene, distribuitori ai unor firme renumite in domeniul mobilei.

Pe langa materialele de tapiterie la noi pueti gasi o gama larga de somiere (rame pentru pat sau suporti pentru saltele) si saltele pe arcuri sau latex, ortopedice si superortopedice. Cu totii petrecem o treime a vietii noastre in pat oferind organismului relaxarea fiziologica necesara. Acest lucru ne obliga sa acordam o mai mare atentie saltelei pe care dormim pentru ca odihna si sanatatea articulatiilor noastre depinde de aceasta. Pozitiile incorecte adoptate in timpul somnului si datorate in cea mai mare parte saltelei pe care dormim pot fi principala cauza pentru dureroasele afectiuni ale coloanei vertebrale cum ar fi scolioza, artroza, crampele musculare si altele.

Oferta noastra de produse este completata de obiecte deosebite de decor: perdele de culori diverse, tablouri decorative, masute cafea, lampadare (veioze), fantani arteziene pentru interior si exterior.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.