Ghidul Serviciilor
Donaris
inapoi la firma 2795 vizite
Poza Service si garantie utilaje
Foto

Garantia pentru utilajele produse de noi este de 12 luni de la data vanzarii.

Garantia acopera defectiunile produse ca urmare a unor deficiente de material si manopera. Nu sunt incluse in garantie materialele considerate de uzura: rulmenti, curele, scule si alte elemente enumerate in Cartea tehnica.

De asemenea nu se acorda garantie pentru defecte datorate transportului, manevrarii sau utilizarii gresite a produsului, neintretinerii corespunzatoare precum si accidentelor, incendiilor sau calamitatilor naturale.

Elementele de comanda supuse actionarilor manuale, cum sunt butoanele, manetele de comanda, sunt garantate timp de 60 zile.

Recomandam cu caldura fierastraiele noastre:

ATENTIE!

Dacă doriţi să achiziţionaţi un fierăstrău panglică orizontal sau orice alt utilaj pentru prelucrarea lemnului, verificaţi dacă produsele sunt certificate CE.

Conform legislaţiei româneşti (HG 1029/2008 art. 5, armonizată cu legislaţia europeană), aceste maşini pot fi introduse pe piaţă şi puse în funcţiune doar dacă sunt însoţite de o declaraţie de conformitate CE şi prezintă afişat la loc vizibil, marcajul CE.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.