Ghidul Serviciilor
Donna Medical Center-Bucuresti
inapoi la firma 1246 vizite
Poza Imagistica medicala
Foto

Ecografie abdominală (abd. total/superior/inferior)

Ecografia abdominală reprezintă o examinare a abdomenului cu ajutorul ultrasunetelor, utilizată ca metodă de primă intenție în investigarea patologiei abdominale, pentru detectarea și diagnosticul afecțiunilor abdominale.

Ecografia de abdomen se utilizează în special pentru evaluarea și diagnosticarea organelor parenchimatoase (ficat, splină, rinichi, pancreas), a veziculei biliare și a vezicii urinare, precum și a organelor genitale interne masculine sau feminine.Ecografia poate fi utilizată și în algoritmul de investigare a stomacului, a anselor de intestin subțire și colonului, nefiind însă metoda de investigație de referință pentru acestea.

În funcție de nevoi sau afecțiuni, vă puteți programa pentru:✓ ecografie abdominală totală✓ ecografie abdomen superior✓ ecografie abdomen inferior ✓ ecografie abdominală copii (pediatrică) - de toate tipurile Ecografia abdominală necesită o pregătire speciala prealabilă și anume:✓  ultima masă cu cel puțin 8 ore înainte✓  500-700 ml lichide neacidulate consumate cu 30 minute înaintea orei programate pentru ecografie

Controlează-te! Fii sigură că ești bine pentru tine și cei dragi ție!

Pentru ecografia abdominală vă puteți programa la următorii medici: Dr. Elena Claudia Teodorescu, Dr. Mihaela Sebeni, Dr. Cristian Nicolae, Dr. Beatrice Median.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.