Ghidul Serviciilor
Sas Kaputechnika - Usi, Porti, Garduri, Sisteme De Andocare Si Automatizare, Arad
inapoi la firma 1105 vizite
Poza Automatizare sisteme de acces
Foto

Automatizarea sistemelor de acces poate asigura confortul controlului de acces, la un simplu buton distanta, cu ajutorul unei telecomenzi. Oferim solutii de automatizare, atât pentru porti batante, cât si pentru porti liniare, cu sisteme de siguranta integrate pentru evitarea oricarui risc, la cel mai bun raport calitate/ pret.

În procesul de dezvoltare a gamei de produse, se pune foarte mare accent pe caracterul fiabil al elementelor din sistem. Programarea si instalarea unitatilor de comanda, precum si a automatizarilor, se face usor si rapid, iar kiturile se pot instala în functie de necesitate, pe stânga sau pe dreapta.

Solutiile implementate în sistemul de automatizare respecta principii de baza precum siguranta si preventia riscurilor, cu ajutorul unei tehnologii sigure:

- Sistemul folosit pentru detectia automata a obstacolelor asigura protectie pentru întreaga familie, mai ales pentru cei mici. La întâlnirea oricarui obstacol, motorul schimba directia de rulare a portii, pentru a evita un posibil accident- Deschiderea fortata a portii din exterior, de catre persoane neautorizate, este împiedicata de motorul prevazut cu functie de autoblocare.- Pentru a facilita accesul în cazul unei pene de curent, motoarele portilor pot fi blocate si deblocate manual, indiferent de pozitia în care ramâne poarta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.