Ghidul Serviciilor
Sas Kaputechnika - Usi, Porti, Garduri, Sisteme De Andocare Si Automatizare, Arad
inapoi la firma 1105 vizite
Poza Porti si garuri din aluminiu
Foto

Aluminiul este un material preferat în industria sistemelor de închidere si acces, datorita proprietatilor sale de prelucrare si datorita durabilitatii, garantând un cost scazut de întretinere daca este expus permanent conditiilor meteorologice.

Comercializam modele diferite de porti si garduri din aluminiu, începând de la finisaje clasice cu aspect de lemn, pâna la cele mai moderne si extravagante stiluri. Ne asiguram ca fiecare produs comandat sa corespunda standardelor de calitate, pentru a va oferi o experienta placuta si confortul unei lucrari fiabile.

Utilizarea aluminiului, în comparatie cu materialele alternative folosite în constructia portilor, are urmatoarele beneficii:

- Durata de viata îndelungata, deoarece spre deosebire de alte materiale, aluminiul nu se degradeaza în timp;- Îsi pastreaza proprietatile mecanice: nu se îndoaie, nu se extinde si nu se contracta;- Nu se corodeaza si nu se deformeaza, precum portile si gardurile din fier sau lemn;- Are un design atragator datorita varietatii de finisaje disponibile, care prin vopsire poate sa imite chiar si lemnul, dar e si usor, aspect care asigura o functionare îndelungata a sistemului de automatizare;- Se asambleaza usor, timpul de montare fiind foarte scurt.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.