Ghidul Serviciilor
Sas Kaputechnika - Usi, Porti, Garduri, Sisteme De Andocare Si Automatizare, Arad
inapoi la firma 1105 vizite
Poza SAS Kaputechnika - detalii firma
Foto

SAS Kaputechnika 

 a fost înfiintata din dorinta de a construi un centru regional specializat în domeniul închiderilor rezidentiale si industriale. Având la baza o gama variata de produse si servicii, precum si personal cu pregatire profesionala realizata la cei mai importanti producatori din domeniu, dorim sa îti oferim cele mai bune solutii si servicii, în conformitate cu nevoile tale rezidentiale, comerciale sau industriale.

Oferim o gama variata de produse certificate de la producatori recunoscuti pe plan international pentru calitatea componentelor structurale si functionale, precum si pentru fiabilitatea lor în exploatare. Comercializam usi, porti, garduri, sisteme de andocare si automatizare de la producatori de prestigiu, precum MCA, DAVOS, SOMMER, SOMFY, BFT, NICE, GFA-ELEKTROMATEN, GLC si NINZ.

Oferta de produse, împreuna cu serviciile de montaj, consultanta tehnica si service-ul specializat, reprezinta cu certitudine dorinta noastra de a implementa strategii de dezvoltare durabile si de a stabili parteneriate de încredere cu societatile de arhitectura, constructii si antreprize.

în anul 2020 ne-am calificat pentru a primi Cerificatul Firma de încredere

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.