Ghidul Serviciilor
Sas Kaputechnika - Usi, Porti, Garduri, Sisteme De Andocare Si Automatizare, Arad
inapoi la firma 1105 vizite
Poza Usi cu ridicare rapid
Foto

Pentru spatiile industriale si magazinele cu suprafete mari, usile cu ridicare rapida pot fi solutia perfecta pentru compania ta, mai ales daca esti în cautarea unei optiuni care sa îti ofere si izolatie termica si fonica.

Usile industriale cu ridicare rapida sunt realizate din PVC si se împart în doua mari categorii, dupa modul de ridicare: usi cu roluire, folosite în interiorul cladirilor si usi cu împachetare, folosite cel mai des pentru exterior. Mantaua usilor rapide e împartita pe mai multe segmente si se ridica pe partea de sus a usii, iar avantajul acestor usi este ca pot fi montate în spatii reduse, chiar daca ele sunt folosite cu preponderenta în magazine cu suprafete mari, de tip supermarket, cash & carry sau reprezentante auto.

Usile cu împachetare sunt varianta cea mai folosita pentru exterior, având o viteza de urcare sau coborâre de 1 m/s si o rezistenta la vânt de 60 km/h.

Usile cu roluire se folosesc cel mai des în interiorul cladirilor, având o viteza de urcare sau coborâre de 0.6 - 0.7 m/s, dar ele pot fi folosite si la exterior, deoarece au o rezistenta la vânt de 40 km/h.

Reprezentantii nostri îti stau la dispozitie cu solutii personalizate, pentru ca tu sa beneficiezi de cele mai bune produse, în conformitate cu necesitatile companiei tale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.