Ghidul Serviciilor
Sas Kaputechnika - Usi, Porti, Garduri, Sisteme De Andocare Si Automatizare, Arad
inapoi la firma 1105 vizite
Poza Usi de garaj
Foto

Majoritatea usilor de garaj sectionale au în mod standard grosimea panourilor de 40 mm, la exterior fiind tabla de otel de 0.5 - 0.7 mm, iar umplutura este realizata din spuma poliuretanica pentru asigurarea confortului termic al garajului. Aceste sectiuni sunt construite în general din otel galvanizat, pentru utilizari repetate si anduranta mare de-a lungul timpului. Constructia eficienta si ingenioasa a usii sectionale asigura robustete si stabilitate, elemente ce nu se regasesc la alt tip de usi de garaj, chiar si la dimensiuni superioare celor standard. Datorita acestei tehnologii, pot fi construite usi de garaj cu o deschidere mai mare.

Usile de garaj sectionale se închid în plan vertical, ceea ce înseamna ca spatiul din jurul deschiderii poate fi utilizat. Sunt ideale pentru garajele mai scurte, deoarece permit parcarea vehiculelor chiar lânga usa. Este, de asemenea, solutia ideala pentru garajele care necesita accesul unor vehicule de mari dimensiuni, într-un spatiu mic.

Pentru fiecare usa, noi garantam functionarea unui numar de 15.000 / 25.000 de cicluri, în functie de model.

Usile sectionale oferite de noi sunt proiectate sa ofere calitate si securitate maxima, cu optiunea de a fi personalizate dupa nevoile fiecarui client în parte. În ceea ce priveste aspectul si functionalitatea noi îti punem la dispozitie o gama variata de modele, culori si accesorii:

- 40 de tipuri de foi de usa, cu modele si culori variate;- Posibilitatea incorporarii unei usi pietonale, în ansamblul portii de garaj;- Motorizare fina si silentioasa;- Izolare termica eficienta;- Control cu telecomanda sau manual;- Accesorii diverse, în functie de necesitati.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.