Ghidul Serviciilor
Doralnic Grup - Case Din Busteni Si Mobilier De Gradina Suceava
inapoi la firma 7470 vizite
Poza Case din busteni
Foto
Foto
Foto
Foto

– Eficiente energeticLemnul este un izolator natural si este foarte eficient in izolarea caldurii si frigului. Acest lucru inseamna o economie de o cantitate semnificativa a energiei in comparatie cu casele de piatra, beton si caramida. Pe langa faptul ca un bun izolator termic, lemnul este, de asemenea, un excelent absorbant de zgomot, contribuind la transformarea casei din lemn intr-un spatiu cald, relaxant si linistit.

 

– Eficiente din punct de vedere economic Datorita modului in care casele din lemn rotund sunt construite si totodata, datorita planificarii atente a constructiei lor, acestea sunt rapid de construit in comparatie cu cladirile realizate din materiale, cum ar fi piatra sau beton. Aceasta reprezinta o economie monetara semnificativa.

– Versatile din punct de vedere arhitecturalProiectele noastre de constructie case din busteni vor face schimbarile si modificarile casei, mai usoare pentru dumneavoastra. Adaugarile ulterioare, modificarea dimensiunii parcelei sau design-ul personalizat al camerelor sunt fezabile, permitandu-va sa obtineti casa in stilul pe care il doriti. Fie ca este o casa traditionala sau mai moderna, alegerea este in totalitate, a dumneavoastra.

 

– Prietenoase cu mediul

 

Realizate din lemn durabil, din surse regenerabile a padurilor si produse fara utilizarea combustibililor fosili, casele din lemn nu sunt doar ecologice, ci si ajuta in mod activ mediul prin absorbtia si stocarea CO2 atmosferic.

– Tehnologia caselor din lemn

 

Tehnologia moderna pentru constructia de case din lemn sunt furnizate, astfel incat toate casele sunt alcatuite din elemente prefabricate. O casa de lemn este realizata intr-un spatiul special amenajat pentru fabricatie, urmand ca apoi acestea sa fie asamblate rapid, in locul dorit.

– Durabilitate

Materialele folosite in constructia caselor moderne din lemn, sunt realizate din lemn durabil si de calitate, iar o astfel de casa poate servi ca adapost pentru multe genera?ii. Prin natura ?i proprieta?ile lemnului, aceasta creeaza un sentiment confortabil si buna dispozitie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.