Ghidul Serviciilor
Dova - Ferestre Si Usi Din Lemn Stratificat, Timisoara
inapoi la firma 2983 vizite
Poza Constructii din lemn
Foto

Produsul este destinat activitatilor comerciale cum ar fi: magazin alimentar, patiserie, cofetarie, amplasate in spatii cu trafic intens. Nivelul estetic ridicat al magazinului asigura conditiile initiale necesare unei activitati comerciale de succes.

Chiosc alimentar

Avantajele acestei solutii fata de un spatiu construit/inchiriat sunt urmatoarele: – executie rapida – 30 de zile de la data comenzii – montaj 3-4 zile la fata locului – nu este necesara autorizatie de construire deoarece nu are fundatie – se poate demonta si muta

Constructia este etansa si izolata termic.

Magazinele comerciale sunt modulare, clientul stabileste configuratia si dimensiunile.

Panourile estetice cu tamplarie din lemn stratificat sunt dotate cu geam termopan sau tablii din lemn si alcatuiesc fatada principala si eventual una sau ambele fatade laterale, in functie de locatie.

Panourile de tip tehnic sunt alcatuite din panouri sandwich din tabla cu poliuretan montate in cadre de lemn. Acestea sunt dispuse in fatada posterioara si prezinta si cai de acces secundar. Acoperisul este din panouri sandwich din tabla si poliuretan.

Exista posibilitatea montarii unor pereti despartitori astfel ca un magazin sa fie impartit in doua sau trei spatii comerciale independente.

De asemenea in dotari intra si instalatie electrica, (tablou electric cu sigurante, corpuri iluminat, prize, intrerupatoare) si instalatie aer conditionat pentru incalzire/racire.

Lucrarile care cad in sarcina beneficiarului sunt urmatoarele: – obtinerea autorizatiei de amplasare (daca este cazul) – executia retelei exterioare de apa, curent si canalizare – asigurarea unei suprafete solide pentru amplasarea magazinului (daca zona nu este asfaltata)

Paleta de culori disponibila este paleta RAL completa pentru partile din lemn. In ceea ce priveste panourile din tabla, paleta de culori disponibila este cea a producatorului de panouri sandwich.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.