Ghidul Serviciilor
Dova - Ferestre Si Usi Din Lemn Stratificat, Timisoara
inapoi la firma 3086 vizite
Poza DOVA Timisoara - detalii firma
Foto

Marca DOVA reprezinta rezultatul experientei de productie de peste 25 de ani, sub aceasta marca executandu-se  produse din lemn, la cele mai inalte standarde calitative din Romania.

Pe acest site va prezentam produsele pe care vi le putem pune la dispozitie,  si cateva dintre lucrarile de referinta executate din 1992 si pana azi. Prezentarea fiecarui produs include descrierea produsului, detalii tehnice si galerii foto ale produsului si ale unor lucrari deosebite in care a fost uzitat produsul.

Cine suntem si ce producem?

Ferestre si usi de acces din lemn stratificat, Ferestre si usi de acces din lemn stratificat placate cu aluminiu, Obloane, Rulouri, Glafuri, Pervaze, Captuseli, Placari interioare din lemn, Placari exterioare din lemn, Gradini de iarna / sere, Pergole, Carport-uri, Foisoare, Banci, Chioscuri pentru comert stradal, Case pe structura din lemn, Mansardari pe structura din lemn, Acoperise pe structura din lemn, Pardoseli exterioare, Alte produse din lemn la cererea clientilor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.