Ghidul Serviciilor
Dova - Ferestre Si Usi Din Lemn Stratificat, Timisoara
inapoi la firma 3086 vizite
Poza Tamplarie exterioara
Foto

Usile de terasa executate de DOVA se impart dpdv functional in usi oscilobatante, usi culisante si usi armonice sau pliante.

Usile culisante se preteaza la deschideri mari ale golurilor sau ofera o solutie cu gabarit redus la deschidere. Executam daua tipuri de usi culisante: cu ridicare si osciloculisante.

Usile culisante cu ridicare sunt compuse din subansamble fixe si mobile dispuse in plane diferite unul in fata celuilalt. Actioanrea manerului ridica parte mobila si permite culisarea laterala. Pragul din aluminiu al usilor poate fi la acelasi nivel cu pardoseala interioara pentru un confort sporit in utilizare. Dimensiunile maxime ale canatului mobil sunt 3300x2750mm si o greutate maxima de 300 kg. Aceste limite pot fi depasite prin utilizarea prelungitoarelor de feronerie pentru inatime iar in ceea ce priveste grutatea se poate obtine o portanta mai mare prin instalarea unui carucior suplimentar.

Usile osciloculisante au canatul fix si cel mobil dispuse in acelasi plan. Manerul acestor usi are o pozitie intermediara care permite blocarea in pozitia inclinata pentru aerisire. Atat deschiderea cat si inchiderea se fac doar prin rotirea manerului gratie mecanismului feroneriei care trage singur canatul mobil spre toc. Dimensiunile maxime ale canatului mobil sunt 2000x2400mm si o greutate maxima de 200kg. Inaltimi mai mari pot fi obtinute prin utilizarea prelungitoarelor de feronerie pentru inatime iar pentru o portanta mai mare se pot instala carucioare suplimentare.

Usile pliante sau armonice ofera avantajul unor spatii deschise foarte mari prin deschiderea completa a lantului de subansamble mobile. Dimensiunea maxima a canatului este de 935x2400MM iar latimea maxima a tocului este de 6500mm cu 7 canate mobile. Greutatea maxima a unui canat mobil este de 80kg

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.