Ghidul Serviciilor
Dr. Grigoras Cerasela-Cabinet Stomatologic-Bucuresti
inapoi la firma 3014 vizite
Poza Implantologie
Foto

Implantul dentar reprezintă de fapt o rădăcină artificială, un şurub din titan, material 100% biocompatibil, ce urmează să înlocuiască dintele lipsă de pe arcadă, fiind plasat prin tehnici speciale la nivelul osului maxilar/mandibular.

Terapia cu implante (corp, bont, lucrare proteică) are de obicei o durată mai lungă de timp, 3-9 luni, fiind necesare trecerea prin câteva  etape. Implantul este acoperit cu un bont de vindecare, care serveşte pentru sprijinul structurii şi o coroană provizorie care are rolul de a conforma gingia şi a favoriza protezarea definitivă ulterioară. Există şi posibiltatea  reducerii timpului de tratament prin conservarea osului în urma extracţiei unui dinte bolnav. Este inserat implantul, iar apoi se realizează o protezare imediată (în aceeaşi şedinţă pacientul poate primi şi coroană provizorie. Acestea fiind tehnici de implantologie de ultimă ori, folosite cu succest în toată lumea.Avantaje   Avantajul principal al tratamentului prin implanturi dentare este acela că nu compromite integritatea dinţilor vecini    Vechea metodă consta în punţi, înlocuirea dintelui lipsă realizându-se prin 3 coroane. Implantul se realizează printr-o singură coroană.   Confort superior faţă de protezele dentare   Pacienţii purtători de proteze mobile pot beneficia de tratament prin implanturi, acestea stabilizând foarte bine proteza (pot transfoma o proteză total mobilă într-o lucrare sigură şi comfortabilă, datorită unui suport eficient)   Îmbunătăţeşte aspectul (implanturile sunt identice cu un dinte natural), exprimarea (discursul), stima de sine şi sănătatea dentarăPrevine retracţia gingiilor şi resorbţia osuluiRată de succes mare în comparaţie cu alte tratamente stomatologice.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.