Ghidul Serviciilor
Dragonara Grup
inapoi la firma 1592 vizite
Poza Echipamente la Tema
Foto

Masina de Fabricat Tavite din Carton prin Termoformare

Este destinata formarii de tavite din carton prin presare si incalzire in matrita. Partea de incalzire a matritelor este adaptata la cerintele clientului (cu flacara cu gaze, cu rezistenta electrica, etc).   Cele trei posturi independente de lucru sunt actionate hidraulic, motorul electric al pompei putand fi alimentat la 220 sau 380 V (la alegere). Forta de presare poate fi reglata in intervalul 0 – 1250 kgf. Zona de lucru este din inox alimentar, iar protectia operatorului impotriva accidentelor este realizata cu celule fotoelectrice. Timpul de presare/formare este reglat electronic. Gazele care provin de la incalzirea matritelor sunt evacuate din zona de lucru printr-un sistem de ventilatie. Dimensiunile de gabarit (varianta incalzire matrite cu arzatoaare gaze):

 

Partea inferioara a batiului are rafturi inchise in care se pot depozita matritele. La cerere, caracteristicile tehnico-functionale pot fi adaptate la nevoile clientului (numar diferit de posturi de lucru, forta mai mare de presare, incalzirea matritelor cu rezistenta electrica, etc).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.