Ghidul Serviciilor
Dragos Trading, Constanta - Vanzare Si Montare Tigle Metalice
inapoi la firma 1656 vizite
Poza Combinatia Design 2D cu 3D
Foto

Imnarea perfecta a profilelor celor doua sisteme permite crearea diverselor variante de constructie a ferestrelor. Aceste variante noi de inbinare a ramei si cercevelei asigura ca si celelalte ermetizarea perfecta a ferestrei, iar profilele cu trei sau patru camere garanteaza protectia termica optimi si izolarea acustica.Profilele sistemelor "Design" sunt din punct de vedere tehnic fara cusur oferind totodata fatadei si interiorului oricarei cladiri un aspect estetic exceptional.Armonizarea contururilor rotunjite si a celor drepte reflecta inca o data caracterul original al sistemelor de ferestre Salamander.

Aveantajele sistemului Design 2D cu 3D - profilele cu trei sau patru camere asigura o protectie termica optima - formele noi ale faltului inclinat si ale canalului de scurgere - latimea profilului de 60 mm / 76 mm - bogatia paletei de culori de la albul stralucitor pana la toate culorile RAL si imitatiile texturilor diferitelor specii lemnoase.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.