Ghidul Serviciilor
Dragos Trading, Constanta - Vanzare Si Montare Tigle Metalice
inapoi la firma 1656 vizite
Poza Design 3D
Foto
Foto

Design-ul 3D: o forma desavarsita si un varf in domeniul tehnic. Absoluta noutate mondiala, atrage prin rotunjimi nobile la interior si exterior care ii confera un caracter absolut nou.Garniturile de bataie ca si grosimea marita, de 76 mm contribuie la o extraordinara izolare termica. Aceasta constructie optima confera profilului posibilitatea a 5 camere. Este un detaliu deosebit de important datorita faptului ca nu numai izolarea termica este mult peste cea de la sistemele clasice cu 3 camere, ci inbunatateste si stabilitatea ferestrei.Si pentru ca fantezia s aramana nelimitata, gasim ferestre cu DEsign 3D in aproape toate culorile RAL, cat si decoruri care imita perfect lemnul.

Aveantajele sistemului Design 3D - formele rotunjite ale tocului si cercevelei - baghetele rotunjite - garnitura dubla de bataie la partea exterioara si inca una la interior - sisteme cu 5 camere, ci o grosime de 76mm care confera o izolatie termica maxima.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.