Ghidul Serviciilor
Dragos Trading, Constanta - Vanzare Si Montare Tigle Metalice
inapoi la firma 1656 vizite
Poza Kami AluPLEGEL
Foto

Dimensiuni standard

3-tigle lungime 1150 mm

 Surapunerea normala 100 mm 4-tigle lungime 1500mm

Lungimea acoperire 1010 mm 6-tigle lungime 2200 mm Culori standard negru sau rosu 9-tigle lungime 3250 mm Poliester metalizat

Date din standardele în vigoare pentru aluminiu: "ALUMINIUL, Al, element principal, densitate 2,70. Material maleabil de culoare alb-argintiu. Conductivitate termica si electrica buna. În contact direct cu aerul, aluminiul se acopera cu un strat de oxid rezistent multor agenti corozivi. Aluminiul este cel mai des întâlnit metal în scoarta terestra. De exemplu silicatii de aluminiu sunt componenta de baza a lutulu.

O privire mai atenta asupra acestor detalii ne releva faptul ca aluminiul ofera multe avantaje în comparatie cu alte materiale de acoperire. Evident, cel mai mare avantaj este rezistenta sa deosebita la agresiunile mediilor acide. Aluminiul nu rugineste niciodata. Stratul sau protectiv de oxizi format când acesta vine în contact cu aerul este etans. Zgârierea lui duce la formarea imediata a unui nou strat protector de oxid proaspat. Acesta este foarte dur si transparent.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.