Ghidul Serviciilor
Dragos Trading, Constanta - Vanzare Si Montare Tigle Metalice
inapoi la firma 1656 vizite
Poza Kami s-dek
Foto

KAMI S-DEK este un acoperis frumos, produs din tabla de otel zincata la cald si protejat, sau din aluminiu, cu aspect traditional de tigla, la un pret atractiv. Este un acoperis usor, recomandat atât pentru constructii noi cât si pentru cele în renovare. Greutatea specifica a panourilor este de doar 3.8 kg/m 2 pentru otel si 1.5 kg/m 2 pentru aluminiu.

Produse de succes Produsele de succes ale KAMI, PLEGEL si TerraPLEGEL, au servit ca model pentru KAMI S-DEK, aspectul acestuia amintind de stilul traditional Olandez sau Scandinav al lui PLEGEL.

În privinta instalarii, sunt utilizabile "Instructiunile de instalare" pentru PLEGEL respectiv AluPLEGEL . Pentru a se putea circula direct pe KAMI S-DEK, recomandam o distanta între sipci de 350 mm. Pentru varianta din otel, puteti folosi deasemenea o distanta de 525 mm dar în acest caz, KAMI S-DEK va fi doar partial circulabil - veti putea merge doar pe fundul profilului si pe centrul scândurilor.

Durata mare de viata KAMI S-DEK, sunt panouri din otel sau aluminiu protejate cu poliester rezistent în pastrarea culorii. KAMI S-DEK are o durata mare de viata dar ca si toate celelalte materiale de acoperisuri, este necesara o oarecare întretinere. Recomandam inspectii anuale ale acoperisului si remedierea degradarilor daca exista.

O atentie deosebita trebuie acordata marginilor expuse în dolii, în zonele de suprapunere, si în special la baza ondulelor. Folositi totdeauna vopsirea de retusare.

Kami S-DEK este:

Program complet pentru acoperis:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.