Ghidul Serviciilor
Dragos Trading, Constanta - Vanzare Si Montare Tigle Metalice
inapoi la firma 1656 vizite
Poza Plegel
Foto

Ce obtineti combinând avantajele tablei de otel zincat cu calitatea si aspectul traditional de tigla . Raspunsul este PLEGEL si TerraPLEGEL, rezultatul multor ani de cercetare si experienta. KAMI a fost prima firma din lume ce a început producerea panourilor de tigle metalice de mari dimensiuni.

Sunteti convinsi de faptul ca impresia generala asupra unei case sau cladiri este data de acoperisul sau. PLEGEL si TerraPLEGEL sunt potrivite multor tipuri de cladiri.

Comparativ cu grelele traditionale tigle, cu o greutate specifica de aproximativ 40-50 kg/m 2 PLEGEL si TerraPLEGEL au doar aproximativ 5 kg/m 2 pentru tabla de 0.5 mm grosime si 10 kg/m 2 pentru tabla de 0.9 mm grosime. Aceasta reducere dramatica a greutatii aduce beneficii considerabile în momentul proiectarii acoperisului, atât în termeni legati de costurile totale ale acestuia cât si în termeni legati de usurinta de instalare si manipulare a acestuia. Cu PLEGEL si TerraPLEGEL sunt reduse substantial si costurile legate de transportul materialelor la locul de punere în opera.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.