Ghidul Serviciilor
Dragos Trading, Constanta - Vanzare Si Montare Tigle Metalice
inapoi la firma 1656 vizite
Poza PlusPlegel
Foto

PlusPLEGEL cu KCC (KAMI Colour Coating - Finisaj de culoare KAMI) este o dezvoltare a lui PLEGEL, produsul original pentru toate tiglele metalice si rezultatul multor ani de cercetare si experienta.

În Peninsula Scandinava, mai mult de 50% din acest tip de acoperis este produs de KAMI. PLEGEL este produs sub licenta în mai multe parti ale LUMII.

Materialul, forma si capacitatea de sustinere sunt aceleasi pentru PlusPLEGEL ca si pentru originalul PLEGEL. Diferenta consta în faptul ca PlusPLEGEL are trei straturi superioare de finisare vulcanizate la temperaturi foarte înalte (250°C). Aceasta acoperire este extrem de durabila si rezistenta.

Comparativ cu "grelele" tigle traditionale a caror greutate este de 40-50 kg/mp, PlusPLEGEL are o greutate specifica de doar 5 kg/mp. Aceasta diferenta de greutate, conduce la beneficii considerabile de la proiectarea acoperisurilor, reducerea costurilor totale, pâna la instalarea si manipularea panourilor. Prin utilizarea panourilor PlusPLEGEL se reduc deasemenea si costurile de transport la locul punerii în opera.

 

Acesta este finisajul KCC KCC provine de la KAMI Colour Coating si este un finisaj alcatuit din 3 straturi finale; amorsa + poliester + poliester. În total 55 - 60 µm.

Acesta este PlusPLEGEL cu finisaj KCC PlusPLEGEL este presat din rulouri de tabla deja acoperita cu poliester (25-30 µ ). Dupa ce se face profilarea PlusPLEGEL panoul este acoperit cu înca un strat de poliester colorat (30 µ).

Avantajele PlusPLEGEL

 

 

 

 

 

 

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.