Ghidul Serviciilor
Dragos Trading, Constanta - Vanzare Si Montare Tigle Metalice
inapoi la firma 1656 vizite
Poza Tamplarie din PVC
Foto

Ideeile inovatoare confera viitorului nostru decisiv. Profilele Salamander dau de mult timp masura maturitatii tehnice si a design-ului reusit al ferestrelor. Noile noastre sisteme confirma faptul ca dorim mereu sa atingem noi culmi.    Cele patru linii de produse ale noastre 2D, MD, 3D si iD promit nu numai un confort sporit in locuinta, ele dovedesc si puterea inovatoare a firmei Salamander Industrie Produkte. Se poate aprecia prin aceasta de ce nu de putine ori profilul nostru reprezinta un exemplu. Ramane insa cert: Salamander este cel original si inconfundabil. Succesul insa nu se datoreaza doar impulsurilor inovatoare ale constructorilor si designerilor nostri. In prima linie stau tehnicienii de productie si siguranta unui standard de calitate maximal.De aceea, alegera unei ferestre cu profile Salamander reprezinta o investitie pentru o viata. 

Probabil ca in primul moment nu ne dam seama ca fereastra din material plastic are avantaje si din punct de vedere al mediului inconjurator in fata lemnului. 

PVC-ul cu care se prelucreaza ferestrele Salamander este un material extrem de fiabil, el nu isi pierde calitatile nici dupa cateva decenii. Nu afecteaza sanatatea, este stabil din punct de vedere al formei, factorilor de lumina, conditiilor atmosferice. In timp ce lemnul la fiecare 5 ani trebuie vopsit, lacuit, ferestrele din material plastic Salamander isi mentin o viata intreaba calitatile de culoare. De asemenea profilele din PVC sunt 100% reciclabile. 

Toate aceste argumente, alaturi de avantajele tehnico-calitative si estetice,le fac si mai atractive.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.