Ghidul Serviciilor
Dragos Trading, Constanta - Vanzare Si Montare Tigle Metalice
inapoi la firma 1656 vizite
Poza Tigle metalice suedeze
Foto

Este dificil, daca nu imposibil, sa fii cel mai bun în toate. Noi ne-am concentrat asupra tablei de otel de calitate pentru acoperisuri si asupra altor diferite solutii de sisteme de acoperire, totul cu acelasi ingredient important, BUNUL GUST. Calificarea pe care o avem dupa 20 de ani, înseamna pentru dumneavoastra ca si client, atât siguranta cât si o garantie a faptului ca veti beneficia de produse de prima clasa si o tratatatie profesionala.

Totul a început cu PLEGEL, tabla profilata cu aspect traditional de tigla, dar cu avantajele otelului lacuit. Dezvoltarea productiei noastre însa nu s-a oprit aici, atâta vreme cât rezultatele ulterioare includ urmatoarele reputate produse cheie: TerraPLEGEL si PlusPLEGEL. Din momentul în care am început dezvoltarea productiei noastre, în totala armonie cu mediul natural, în acest domeniu ne consideram una dintre firmele ce conduc piata în lume . Produsele noastre se gasesc pretutindeni, sunt adaptate tuturor tipurilor de clima si au o combinatie unica de frumusete si functionalitate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.