Ghidul Serviciilor
Dobos Calin, Doctor Chirurgie Estetica - Galati
inapoi la firma 3042 vizite
Poza Chirurgia Corpului
Foto

Desi nimeni nu a reusit pana acum sa isi vada posteriorul altfel decat prin intermediul oglinzii, cei mai multi dintre noi suntem preocupati de forma, aspectul si mai ales marimea acestuia. Modelarea  feselor se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor, preocupati sa aiba forme mai rotunjite si un fizic armonios, bine proportionat.Este bine stiut ca fesele sunt, alaturi de sani, simbol al sexualitatii, atat la femei cat si la barbati. La femei, cu cat raportul solduri/talie e mai accentuat, cu ata mai multa atentie primeste.

 

Ori rotunjimea si aspectul lor pot fi modelate de implante, injectari de substante sau de grasime proprie.Injectarea de grasime presupune, intai recoltarea de pe alte arii unde ar fi in exces, apoi prepararea cu solutii speciale si centrifugarea in aparat, dupa care injectarea. Exista o teorie moderna conform careia aceasta grasime ar contine celule STEM, care ar mentine rezultatul pe o perioada lunga de timp, insa, inca nu exista suficiente dovezi pentru a o sustine. Deocamdata, se accepta ca din grasimea injectata, 50% se resoarbe in 2 ani. Desigur ca exista variatii ale acestor cifre, care arata faptul ca fiecare individ e diferit de altul.

 

De-a lungul timpului, si chiar si azi in unele zone, s-au injectat diverse substante cu titlul generic de „silicon”, dar nici una nu a avut omologare. Prima substanta care a primit aprobare de injectare in orice zona de corp, in 2008-2009, a fost acidul hialuronic (Macrolane). Problema e ca pentru o marire de fese cat de cat, pretul poate fi mai mare decat cu implante, iar intr-un an se resoarbe jumatate!Asa incat implantele raman solutia acceptata ca fiind de cea mai lunga durata, eficienta si mai putin costisitoare.Exista implante rotunde sau anatomice. Exista implante de diverse dimensiuni, pentru diferite situatii clinice. Se pot aplica peste muschi sau in muschi. Interventia se face in anestezie generala pentru implante sau injectare de grasime, si in locala daca se injecteaza acid hialuronic (Macrolane). Incizia se face in santul interfesier, deci va fi aproape invizibila. Interventia se face cu pensa cu radioplasma ELLMAN, ceea ce ce asigura o vindecare mai rapida.Veti purta un corset care ajuta la reducerea umflaturilor si previne acumularea de lichid, in timp ce imbunatateste circulatia sangvina si sustine noile contururi ale feselor pe masura ce va vindecati. Veti fi nevoita sa dormiti pe burta si sa evitati sa stati in pozitie de asezat pentru urmatoarele 2 pana la 4 saptamani. Veti observa rezultatele procedurii imediat. Pe masura ce umflaturile dispar, zona care a primit implantul va arata din ce in ce mai natural. Miscarea muschilor nu va fi afectata. Puteti de asemenea experimenta o senzatie usoara de durere care poate fi controlata cu ajutorul calmantelor. Desi va veti simti suficient de bine ca sa puteti reveni la lucru si la activitatea normala in 7 -10 zile de la operatie, va trebui sa limitati mersul excesiv si activitatea fizica intensa pentru aproape o luna si jumatate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.