Ghidul Serviciilor
Dobos Calin, Doctor Chirurgie Estetica - Galati
inapoi la firma 3042 vizite
Poza Chirurgia Corpului
Foto

Daca alte parti de corp sunt mai putin vizibile, gambele sunt frecvent expuse - odata cu saltarea fustelor peste genunchi - si de aceea dorinta de a le face cat mai placute privirii le indeamna pe femei, si nu numai, sa caute perfectiunea.Daca sunt prea groase lipoaspiratia le poate modela spre subtiere, dar mai interesant e cand linia lor e dreapta si trebuie dat un relief! Rotunjimea si aspectul lor pot fi modelate de implante, injectari de substante sau de grasimea proprie. Injectarea de grasime presupune mai intai recoltarea de pe alte arii unde grasimea exista in exces, apoi prepararea cu solutii speciale si centrifugarea in aparat, dupa care urmeaza injectarea. Exista o teorie moderna conform careia aceasta grasime ar contine celule STEM, care ar mentine rezultatul pe o perioada lunga de timp, insa, nu exista inca suficiente dovezi pentru a o sustine.

Deocamdata, se accepta ca din grasimea injectata 50% se resoarbe in 2 ani. Desigur ca exista variatii ale acestor cifre, care arata faptul ca fiecare individ e diferit de altul.De-a lungul timpului, si chiar si azi in unele zone, s-au injectat diverse substante cu titlul generic de „silicon”, dar nu toate au avut omologare. Prima substanta care a primit aprobare de injectare in orice zona de corp, in 2008-2009, a fost acidul hialuronic (Macrolane). Problema e ca pentru o conturare de gambe, pretul pote fi egal cu cel al implantelor, iar intr-un an se resoarbe jumatate!Astfel incat implantele raman solutia acceptata ca fiind de cea mai lunga durata si eficienta.Exista implante de diverse dimensiuni, pentru diferite situatii clinice. Se pot aplica peste muschi sau sub muschi. Interventia se face in anestezie generala pentru implante sau injectare de grasime, si in locala daca se injecteaza acid hialuronic (Macrolane). Incizia se face in spatele genunchiului, si in timp devine aproape invizibila. Interventia se face cu pensa cu radioplasma ELLMAN, ceea ce ce asigura o vindecare mai rapida. Folosind aceste tehnici, implanturile sunt protejate de tesutul subcutanat sau de fibrele musculare, producand un aspect natural, comfortabil si un rezultat placut.Dupa interventie veti purta sosete pentru compresie timp de cateva saptamani. Acestea vor reduce umflaturile prin prevenirea acumularii de lichid in timp ce imbunatatesc circulatia sangvina si sustin noile contururi ale gambelor pe masura ce se vindeca. Daca apar dureri, sunt usor controlabile prin calmante obisnuite. Implanturile sunt flexibile dar ferme si se vor simti ca un muschi bine exersat. Desi va veti simti suficient de bine ca sa puteti reveni la lucru si la activitatea normala in 7 -10 zile de la operatie, va trebui sa limitati mersul excesiv si activitatea fizica intensa pentru aproape o luna si jumatate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.