Ghidul Serviciilor
Dobos Calin, Doctor Chirurgie Estetica - Galati
inapoi la firma 3042 vizite
Poza Chirurgia sanului
Foto

Sanii unei femei o ajuta sa-si defineasca feminitatea si prin vastele diferente de forma, marime si aspect ei ii confera individualitate. Sanii  sunt supusi unor schimbari ca raspuns la factori precum genetica, procesul imbatranirii, sarcina si alaptatul, cresterea sau scaderea in greutate si fluctuatiile hormonale. Aceste schimbari o pot face pe femeie sa simta ca isi pierde din feminitate si din vitalitatea tineretii. Sanii care erau candva fermi si bine proportionati, incep sa atarne si sa coboare dand astfel un aspect nefiresc. Un lifting mamar sau mastopexia, poate ajuta la refacerea aspectuluie sani fermi si bine proportionati, fapt care va imbunatati contururile corpului si va da sanilor un aspect tineresc.

 

Gravitatia si trecerea timpului joaca un rol primar in schimbarile sanilor. La fel ca pielea fetei, si pielea din jurul sanilor isi pierde din elasticitate. Sanii se maresc in timpul sarcinii si alaptatului, fapt care de asemenea cauzeaza intinderea pielii. Cum sanii se reduc in dimensiuni imediat dupa sarcina, pielea care era intinsa este acum slabita si atarna. De asemena, fluctuatiile greutatii si schimbarile hormonale pot cauza schimbarea aspectului sanilor.

 

In timpul unui lifting mamar, pielea in exces, care atarna, este indepartata, iar pielea ramasa este intinsa. Ca rezultat, forma generala a sanilor este imbunatatita, iar ei sunt ridicati intr-o pozitie ascendenta, noua. Doctorul va evalua gradul de ptoza, sau cadere a sanilor, pentru a determina procedura cea mai potrivita pentru dumneavoastra. Sunt in general trei grade de ptoza clasificate ca minora, moderata si severa, determinate de pozitia mamelonului in relatie cu santul submamar. Sunt trei tehnici de lifting mamar de baza, cunoscute sub numele de tehnica periareolara, verticala si de ancora, folosite pentru a corecta ptoza. Alegerea uneia din ele se face in functie de marimea sanilor si gradul de ptoza mamara. Noi folosim cel mai frecvent tehnica verticala (nu mai facem taietura de sub san) sau periareolara.Operatia poate dura 2-3 ore, si se face in anestezie generala, in care dumneavoastra veti fi adormita pe tot parcursul procedurii. Inainte de inchiderea completa a inciziei, chirurgul poate plasa un tub de drenaj inauntrul fiecarui san.

 

Dupa operatie veti purta un sutien compresiv, care va asigura comfort si suport pe masura ce va veti vindeca, pentru cateva saptamani. Puteti experimenta dureri minore care trec la calmante oobisnuite, vanatai si umflaturi ca si amorteala in jurul areolei; toate acestea vor disparea in cateva saptamani. Interventia se face cu radioplasma ELLMAN, ceea ce ce asigura o vindecare mai rapida. A 2-a zi puteti iesi in oras, iar in 2-4 zile conduceti masina. Desi va veti simti suficient de bine pentru a va relua munca in aproximativ o saptamana, trebuie sa evitati activitatile intense pentru trei sau patru saptamani dupa operatie, pentru a permite corpului sa se vindece.

 

Rezultatul de forma si pozitie a sanilor e vizibil imediat dupa operatie, iar in saptamanile urmatoare sanii se  vor aseaza in noua pozitie. Desi veti ramane cu cicatrici permanente in urma operatiei, acestea se vor estompa cu timpul pana vor deveni niste linii albe. Este important sa realizati ca daca ramaneti insarcinata dupa operatie, efectele sarcinii si ale alaptatului pot afecta rezultatele operatiei. Desi un lifting mamar nu poate stopa procesul imbatranirii, poate ajuta nu numai la imbunatatirea pozitiei sanilor ci si la redarea unui aspect mai plin pe care il doriti in anii ce vor urma.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.