Ghidul Serviciilor
Dobos Calin, Doctor Chirurgie Estetica - Galati
inapoi la firma 3072 vizite
Poza Chirurgia sanului
Foto

Hipotrofie severa

Sunt cazuri in care sanul aproape nu exista! In plus, pielea e ferma si bine intinsa. Asta face ca atunci cand punem implante mai mari, sa fie „vizibile” pentru ca nu prea are ce sa le „acopere”! Asa ca, atentie la marime!

 

Hipotrofie moderata

Aici pacientele au glanda mamara mai bine dezvoltata, dar doresc totusi o crestere a volumului ei.

 

Normotrofie

Glanda mamara e normal dezvoltata, dar doresc o marire si o umplere a partii superioare a sanului.

 

Pseudoptoza

Sau falsa cadere a sanului, inseamna ca mamelonul nu a migrat, dar partea de sus a sanului s-a dezumflat datorita imbatranirii, a unei sarcini sau de la slabit.De obicei doresc sa refaca polul superior mai plin si mai ferm.

 

Ptoza minora

Inseamna ca sanul s-a „lasat” pana mamelonul a ajuns in dreptul santului mamar, nu mai jos. Acest aspect apare de cele mai multe ori dupa slabire accentuata sau nastere. In aceasta situatie implantele pot ridica sanii putin, dar suficient cat sa le redea o parte din plenitudine si fermitate.Asta nu inseamna ca sanii vor mai fii vreodata ca inainte!

Dupa operatie trebuie sa fie mai bine ca inainte de interventie, dar nu ca la 18 ani!

 

Asimetrii

Retineti ca toate femeile au asimetrii la sani si la torace. La unele e mai vizibil ca la altele. De fapt toti prezentam asimetrii ale corpului! Sunt normale!Aici voi prezenta cateva cazuri in care asimetriile sunt mai evidente si au fost compensate partial cu implante asimetrice: adica unul e mai mare ca celalalt!Nici asa nu sunt perfect simetrici, dar trebuie sa arate mai bine ca la inceput!

 

Sani tubulari

Sant sani constrictionati, ingusti! Interventia e mai grea, necesita dublu timp pentru a face un rezultat sa fie placut! Au tendinta sa se stranga din nou, si trebuie contracarat acest efect printr-o tehnica speciala! Din fericire sunt rare cazurile.

 

                                                                 

Schimb de implante

Asa numita chirurgie secundara sau revizionala. Din ce in ce mai dese in ultimii ani! Chiar daca implantele au asa zisa „garantie pe viata”, ea se refera la faptul ca invelisul implantului nu se perforeaza in corp. Dar sanul va imbatrani, pielea va pierde din elasticitate! In plus pot aparea complicatii ale interventiei (contractia de capsula, deplasarea implantelor de la locul lor etc.) care pot impune schimbarea implantelor.

 

                                                                 

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.