Ghidul Serviciilor
Dobos Calin, Doctor Chirurgie Estetica - Galati
inapoi la firma 3042 vizite
Poza Chirurgia sanului
Foto

Sanii care sunt excesiv de mari in comparatie cu restul corpului sunt o cauza frecventa a durerilor de gat si spate, si de asemenea, pentru santurile sau iritatiile de pe umeri, cauzate de bretelele sutienului. De asemenea, somnul si participarea la unele activitati fizice pot fi afectate, iar probabilitatea aparitiei iritatiilor si infectiilor in santurile de sub sani creste. Din fericire, reductia mamara obtine rezultate in usurarea acestor probleme. Reductia mamara indeparteaza tesutul mamar excesiv pentru a obtine o marime sanatoasa, comfortabila si pentru a remodela sanii, facandu-i mai fermi si ridicandu-i intr-o pozitie tinereasca. Un beneficiu aditional este ca sanii inegali pot fi echilibrati ca marime.

 

Tehnicile de reductie mamara variaza in functie de marimea, forma sanilor si de cantitate de tesut ce urmeaza a fi indepartat. Incizia pleaca din jurul areolei mamare, apoi vertical pe polul inferior al sanului, si/sau in santul submamar in lungime variabila, realizand diverse forme: de „ancora” sau „T” rasturnat, in forma de „L” sau in forma de „I”.Liposuctia poate fi folosita de sine statatoare sau in combinatie cu alte tehnici pentru a indeparta excesul de grasime din sani, de la unele persoane.

 

Interventia se face sub anestezie generala, si dureaza intre 2 si 3 ore. Odata cu indepartarea pielii in exces, se indeparteaza si o parte din tesutul mamar, iar apoi se repozitioneaza areolele. Un tub de drenaj poate fi amplasat in sani si veti primi un sutien chirurgical, care va vor ajuta sa mentineti forma pe masura ce va vindecati.

 

Interventia se face cu radioplasma ELLMAN, ceea ce ce asigura o vindecare mai rapida. A 2-a zi puteti iesi in oras, iar in 2-4 zile conduceti masina. Desi va veti simti suficient de bine pentru a va relua munca in aproximativ o saptamana, trebuie sa evitati activitatile intense pentru 1-2 luni dupa operatie, pentru a permite corpului sa se vindece. Umflaturile si colorarea dupa operatie sunt normale si vor disparea in timp. Durerea d dispare e obicei repede si poate fi controlata cu ajutorul calmantelor. Evitati sa dormiti pe burta si evitati exercitiile fizice intense pentru o luna sau doua. Desi cicatricile vor fi la prima vedere rosii si marite, ele vor deveni linii subtiri si decolorate care pot fi usor de ascuns chiar si de un decolteu adanc sau un costum de baie. Pacientele de obicei sunt foarte multumite de reducerea durerilor din zona superioara a corpului, de faptul ca pot face sport si de noul aspect dat de sani mai mici.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.