Ghidul Serviciilor
Dobos Calin, Doctor Chirurgie Estetica - Galati
inapoi la firma 3042 vizite
Poza Chirurgia sanului
Foto
Foto

Tipuri de implanturi

Augmentarea sanilor este una din cele mai comune operatii chirurgicale estetice efectuate astazi. Marirea sanilor se face fie cand sanii sunt prea mici (cel mai frecvent), fie cand au devenit mici sau au pierdut din plenitudinea polului superior - in urma unei sarcini sau a slabirii in greutate.In timpul maririi sanilor, un implant mamar va fi plasat in interiorul unui buzunar format sub san. In acest fel  sanii devin mai plini si mai fermi, refacand volumul si forma sanilor. Este important sa realizati ca augmentarea mamara nu poate corecta sanii vizibil lasati. In aceasta situatie poate fi necesar si un lifting mamar.

 

Prezentare implanturi

Toate implantele au invelis de silicon, indiferent ce contin. Acest invelis poate fi neted sau texturat (se considera ca cele texturate previn contractia capsulara).     

 

Umplutura poate fi din silicon (cel mai frecvent folosit) sau din ser fiziologic (nu prea se mai folosesc).

Implantele cu ser vin ca pungi siliconice goale care se umple dupa introducerea lor in san, iar implantele cu gel siliconic vin gata dimensionate si ca urmare necesita incizii putin mai mari. La cele umplute cu ser, dupa umplere, implantele acestea sunt mult mai tari la atingere (mai putin naturale), decat cele cu gel siliconic.

 

Nu exista nici o dovada care sa sugereze ca implanturile cu silicon au un risc crescut in aparitia cancerului de san, boli care afecteaza tesutul conjunctiv sau boli autoimune.Implanturile mamare pot fi rotunde sau anatomice („in picatura” sau „in lacrima”), acestea din urma fiind mai moderne.     

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.