Ghidul Serviciilor
Dobos Calin, Doctor Chirurgie Estetica - Galati
inapoi la firma 3042 vizite
Poza Chirurgie faciala
Foto

 

Sunt santuri de culoare mai inchisa sub ochi, pe pleoapa inferioara. La unele persoane sunt congenitale, mostenite. La altele apar de la trecerea timpului, de la slabit, de la modul de viata sau de la boli care  dau o coloratie zonei.

Oricum, in timp, de la subtierea grasimii din fata si de la lasarea pometilor, apar sau se accentueaza la toti. Cea mai simpla metoda e sa se injecteze acid hialuronic in ele.

Dureaza putin, efectul e imediat, iar edemul si coloratiile sunt minime, putand fii machiate imediat.Injectarea de grasime.

Prima conditie e sa existe zone donatoare, de unde sa putem recolta suficienta grasime.

Apoi aceasta grasime trebuie preparata.

Unii autori recomanda sa fie centrifugata, altii doar o decanteaza

– dar ideea e sa indeparteze celulele grase de lichidul in exces. Mai nou, exista firme care produc diverse tratari ale grasimii cu solutii de spalare sau care stimuleaza asa-zisele celule STEM, in speranta ca rezultatul va fi mai durabil in timp. Dar studiile sunt inca la inceput (s-au facut doar pe circa 1000 de pacienti). Abia peste ani vom trage concluziile. Urmeaza injectarea. Aceasta interventie, recoltarea si apoi injectarea, se face in anestezie generala sau locala.Pana una alta grasimea scade daca slabiti, se resoarbe 50 % in primii 2 ani in majoritatea cazurilor.

Sigur ca cearcanele pot fi tratate si cu ocazia unui lifting medio-facial 3D sau al unei blefaroplastii inferioare, cand se umple santurile prin reasezarea tesuturilor vecine si repozitionarea grasimii.In cazul prezentat abordam doar injectarea.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.