Ghidul Serviciilor
Dobos Calin, Doctor Chirurgie Estetica - Galati
inapoi la firma 3042 vizite
Poza Chirurgie faciala
Foto

OTOPLASTIE- corectia urechii Corectia de urechi e singura interventie de chirurgie estetica ce se poate face din copilarie. Urechile isi termina dezvoltarea in jurul varstei de 9 ani si asa raman tota viata! Asa incat de la 9-10 ani se poate face interventia de corectie.Acest lucru e bine venit pentru ca asa copilul intra in pubertate fara acest defect si nu va mai fi subiect de gluma pentru cei din jur.Exista variate deformari de ureche, dar cea mai frecventa (peste 90%) e cea in care urechile sunt prea departate de cap – urechi decolate. Interventia se face in anestezie locala sau generala (doar la nevoie) si dureaza 1-2 ore in functie de complexitate. Durerile sunt minime si cedeaza la calmante. Sigur ca urechile vor fi umflate usor si colorate in urmatoarele zile, dar la indepartarea firelor, la 12 zile, vor fi disparut.Timp de cateva saptamani trebuie sa purtati o bentita care sa ajute vindecarea.E genul de interventie care poate fi facuta o singura data in viata, rezultatul fiind definitiv.

 

O alta categorie, dar care nu intra la defecte, e ruptura lobului de ureche, de obicei de la cercei. Fie sunt prea grei, fie se agata de haine. Ruptura poate fi completa sau partiala. Interventia se face in anestezie locala, dureaza doar 5 minute si nu exista dureri dupa. Se poate incerca pastrarea gaurii de cercel sau se fac altele dupa vindecare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.