Ghidul Serviciilor
Dobos Calin, Doctor Chirurgie Estetica - Galati
inapoi la firma 3042 vizite
Poza Chirurgie faciala
Foto

 Pometii aflati in centrul fetei, sunt primii afectati de trecerea timpului sau de curele de slabire. Desi criteriile de frumusete pot fi diferite de la un popor la altul, un lucru il au in comun: toate culturile omenirii asociaza frumusetea si tineretea cu pometi proeminenti, ascendenti si bine conturati!Daca in trecut interventiile pe fata se focalizau pe „falcutele” cazute si pe gat, de cam un deceniu, s-au dezvoltat tehnici chirurgicale care remonteaza pometii. Dar mai noi sunt injectiile cu acid hialuronic in pometi! Au fost puse la punct de cativa ani de diverse firme, in consistente speciale si sunt comod de folosit. Injectarea se face in anestezie locala, iar rezultatul se vede pe loc!Acum insa, nu va asteptati ca injectiile sa inlocuiasca chirurgia! Fiecar are rolul ei!

 

Imbatranirea are 2 componente:

-    pierderea de volum in reliefurile fetei, prin subtierea (un fel de slabire) grasimii;

-    caderea trasaturilor fetei (alunecarea in jos) .

 

Fiecare se trateaza diferit:

 

1.    pierderea de volum se reface cu ... umplere, adica „filling” (in engleza);

2.    caderea fetei se repara cu ... ridicare, adica „lifting” (in engleza).

 

Asa ca injectiile refac acea componenta de umplere, „filling”. Sigur ca aceasta metoda e indicata mai ales la tineri, cand modificarile sunt la inceput. De asemenea, se mai practica asociat cu liftingul fetei.Nu trebuie uitat ca injectiile cu grasime sunt o varianta, mai ales cand se fac impreuna cu liftingul facial fie clasic, fie centro-facial 3D.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.