Ghidul Serviciilor
Dobos Calin, Doctor Chirurgie Estetica - Galati
inapoi la firma 3042 vizite
Poza Dr. Calin Dobos
Foto

Medic specialist in chirurgie faciala si in chirurgie plastica  Competenta in Laser Chirurgical 

 

 

PREGATIREA IN CHIRURGIE SI MEDICINA ESTETICA

 

Din anul I de facultate,  de la 19 ani, a inceput sa faca interventii de chirurgie a pielii: alunite, chiste, lipoame, cancere de piele cu reconstructie etc.

 

In anii de facultate a avut sprijinul unor chirurgi din Tg-Mures care i-aupermis, sub supravegherea lor, sa efectueze interventii cu grade de complexitate din ce in ce mai mari.In anul 4 de studentie a efectuat interventii de reconstructii faciale cu grefe de piele si lambouri.

 

Din 1994, ca student, a utilizat laserul chirurgical pentru piele, fiind unul din pionierii metodei in Romania!Din 1999, in urma unui curs in Italia – Florenta, a inceput sa faca injectii cu substante si laser pentru varice.

 

Din 2000 a practicat interventii de chirurgie estetica - in anestezie locala: injectii cu toxina botulinica pentru riduri, injectii cu diverse substante pentru riduri si buze (acid hialuronic), cicatrici, blefaroplastii (pleoape), otoplastii (urechi), lipoaspiratii.

 

Din 2002 a deschis un bloc operator pentru interventii in anestezie generala: sala de interventii, sterilizare, 2 rezerve cu 4 paturi, pre si post-operator etc., destinat exclusiv chirurgiei estetice.

 

Paleta de interventii e completa: mariri de sani sau/si ridicari de sani, rinoplastie, blefaroplastie, otoplastie, liftinguri faciale clasice si medio-faciale (3D), lipoaspiratie pe orice zona, implante fesiere, implante de gambe, injectari de grasime proprie, injectari de substante in diverse zone de corp pentru remodelare (temporare sau permanente), abdominoplastie etc. 

 

PREGATIREA IN CHIRURGIE SI MEDICINA ESTETICA

 

Activitatea stiintifica si de publicatii incepe din anii facultatii – 1996 si s-a desfasurat atat in tara cat si in strainatate.  

 

 

Membru al asociatiilor profesionale:  

 

- Societatea Romana de Microchirurgie Reconstructiva,

 - Societatea Romana de Chirurgie Estetica,  

- Societatea Romana de Medicina Estetica,

 - European Medical Laser Association, 

 - World Society of Anti-Aging Medicine,  

- Inamed Academy,  

- Scuola di Oncologia Chirurgica Ricostruttiva del Seno,  

- Societe Francaise de Chirurgie Esthetique,   

- The European Academy of Cosmetic Surgery, 

- The American College of Phlebology. 

- Allergan Academy.

 

A urmat cursuri de formare profesionala atat in tara cat si in strainatate:

- stagii de formare in chirurgia cosmetica, efectuate in clinici private      -    Italia - Florenta, Siena, Milano, Salo     -    Franta  - Paris, Nisa     -    Austria  -Viena, Insbruck     -    Spania – Barcelona     -    S.U.A.  - New York, Tucson, St-Louis, Phoenix     -    Canada – Montreal     -    E.A.U. – Dubai     -    Anglia – Londra     -    Suedia – Stockholm.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.