Ghidul Serviciilor
Dobos Calin, Doctor Chirurgie Estetica - Galati
inapoi la firma 3042 vizite
Poza Nechirurgicale
Foto

Este un produs care se utilizeaza inca din 1986 in oftalmologie si neurologie. Din 1990 e folosita in chirurgia estetica pentru a trata sau reduce ridurile fetei, mai ales in jumatatea superioara.Contractia muschilor fetei este insotita de plierea pielii de deasupra lor. Prin aceasta pliere repetata, fibrele elastice si de colagen din piele se vor rupe in timp, si asta va duce la formarea de santuri, riduri. Initial se observa doar la exprimarea unor sentimente (ras, mirare, suparare), dar cu cat trece timpul, se adancesc si se permanetizeaza ca.

 

Toxina botulinica actioneaza prin blocarea muschilor fetei. Nemaimiscand muschii, nici pielea nu se mai pliaza, si nici ridurile nu mai apar!

 

Toxina botulinica e introdusa prin injectarea in zonele de interes. Nu doare, mai degraba e un discomfort, dar merita! Dureaza 1-2 minute ca sa aratai bine 4-6 luni, pentru ca atata e timpul de actiune. La barbati, muschii fiind mai puternici, vorbim de perioada minima initial. Prin repetarea cu regularitate, se poate ajunge dupa cateva sesiuni, ca distanta intre sedinte sa creasca chiar si la 1 an, atat la barbati cat si la femei.Azi exista multe firme care produc toxina, dar numai doua au o traditie de 20 de ani, celelalte sun tnoi si nu au in spate cercetari. Cele doau firme au insa filozofii diferite. Una are un produs care difuzeaza mai tare si nu poate fi folsit in arii mici care necesita precizie.Cealalta firma face un produs care nu difuzeaza, e mai precis ca actiune si se poate folosi si pe arii mici fara efecte secundare. Alegerea se face de medic in functie de cazul d-voastra.

Daca la un moment dat intrerupeti sedintele de injectare, fata va reveni la aspectul initial. Exista idei gresite conform carora daca nu mai faceti fata arata mai rau: FALS!

Daca nu mai faceti fata revine treptat la dinamica obisnuita. Cat timp ati facut, timpul s-a oprit in loc!Toxina botulinica se mai foloseste si in reducerea transpiratiei excesive la axile sau palme. Efectul este remarcabil! Atentie! Efectul toxinei nu se instaleaza imediat, ci la cateva zile! Efectul maxim e la 2 saptamani si dureaza cam 2 luni, dupa care muschii incep sa recupereze progresiv.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.