Ghidul Serviciilor
Dobos Calin, Doctor Chirurgie Estetica - Galati
inapoi la firma 3042 vizite
Poza Nechirurgicale
Foto

Este stadiu al II-lea al bolii rozacee, in care capilare de pe fata se dilata si dau o retea de vase intens colorate rosu. Dilatarea repata a capilarelor faciale, dupa un timp duce la aparitia unei retele vasculare vizibile, sub forma de ramuri sau panza de paianjen.

 

Factorii locali : - caldura excesiva si repetata: in unele meserii, expuneri la soare, tratamente cosmetice                       - creme cosmetice sau substante care ajung sa irite tenul 

 

Factori generali: - tulburari endocrine: frecvent menopauza                         - afectiuni gastro-intestinale: gastrite cu H. Pylori, colon iritabil, diaree, constipatie, infectii intestinale. 

 

Factori declansanti: alcool, tutun, alimente fierbinti, condimente.Tratamentul are o componenta adresata factorilor enumerati mai sus (conditii de viata, alimentatie, alte boli asociate etc.)  si una care urmareste tratarea vaselsor dilatate.Pentru cel din urma se folosesc Lumina Intens Pulsata (IPL) si lasere cu Nd-YAG care inchid aceste vase si distrug sangele extravazat. Sunt necesare minim 2 sedinte pentru un rezultat bun. Este un tratament rapid (15 minute pentru toata fata), usor, eficient, cu rezultate vizibile de la prima sedinta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.