Ghidul Serviciilor
Dobos Calin, Doctor Chirurgie Estetica - Galati
inapoi la firma 3042 vizite
Poza Nechirurgicale
Foto

Sunt zone de corp acoperite cu par, in mod normal - axilar, inghinal, pubian, dar care in ziua de azi, din motive igienice, majoritatea oamenilor tind sa le inlature periodic. Apoi exista cazuri cu pilozitate in exces, la barbati pe gat, piept, spate, brate, picioare, iar la femei in plus pe fata. Cauzele sunt fie determinate genetic, fie dereglari sau boli ulterioare. Toate au la baza factorul hormonal. Sigur ca se incearca reglarea hormonala sau compensarea bolilor prin pastile sau injectii, insa uneori nu e recomandat tratamentul daorita efectelor secundare mari. Alteori tratamentul nu opreste cresterea parului nedorit, iar alteori tratamentul a inceput dupa ce deja parul a fost stimulat sa creasca.

Ori tratamentele hormonale nu fac parul crescut sa dispara, ci eventual, doar il impiedica pe cel care nu a crescut inca, sa se maturizeze.Aici apar metodele locale de distrugere a parului.  Si nu vorbim de cosmetica, ce nu trateaza, ci doar reteaza tulpina parului. Inclusiv cu aparate.E vorba de tratamente medicale care au eficienta! Initial se facea epilare prin electroliza, dar metoda nu se mai practica pentru ca e greoaie si are risc de transmitere a unor boli ca hepatita!Apoi s-au folosit lasere, iar azi, cel mai eficient tratament e cu Lumina Intens Pulsata - IPL!Are eficienta mare si e usor de facut.Sigur ca necesita personal calificat, aparatura foarte performanta si asta inseamna ca si scumpa, dar rezultatele merita! E una din terapiile cele mai rasplatitoare pentru pacient!Se stie ca parul creste in generatii sau valuri. Ca urmare si tratamentul se va face in mai multe sedinte. Numarul lor depinde de: zona, densitatea firelor, calitatea si culoarea firului de par, status hormonal sau general etc. Inainte de a face epilarea trebuie indeplinite mai multe conditii care va vor fi prezentate la consult.Mai retineti ca exista o diferenta radicala intre aparatele cosmetice (fie ele si ci IPL) si cele medicale! Cele cosmetice au energii mult mai mici (pentru ca daca s-ar intampla ceva nu au calificare sa trateze vreo complicatie), si deci efecte temporare.Aparatele IPL medicale au eficienta cu adevarat! Studiile arata o rarire a parului cu peste 90 % la 5 ani dupa o sesiune de tratamente!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.