Ghidul Serviciilor
Dobos Calin, Doctor Chirurgie Estetica - Galati
inapoi la firma 3042 vizite
Poza Nechirurgicale
Foto

Tratamente cu filleri- marire buze, corectie riduri

Procesul de imbatranire resprezinta o realitate a vietii cotidiene si incepe din prima zi in care am aparut pe lume.  Unii oameni imbatranesc mai devreme, in timp ce altii sunt destul de norocosi sa arate mai tineri, insa mai devreme sau mai tarziu semnele de imbatranire devin tot mai evidente. Procesul de imbatranire este unul ireversibil si difera de la individ la individ, astfel incat pierderea fermitatii si elasticitatii pielii poate avea loc in proportii si la intervale de timp diferite de la o persoana la alta. Varsta, hormonii, expunerea la soare, fumatul toate au rolul lor ducand la aparitia ridurilor. Pielea este mai fragila si mai putin elastica. Pe masura ce inaintam in varsta, continutul de acid hialuronic (HA) din piele – care este foarte important pentru retinerea apei – scade. Glandele care produc sebum (sebacee) devin mai putin active si pielea devine mai uscata. De asemenea, pielea isi pierde din grasimi si prin urmare, are mai putin volum si este mai putin neteda si isi pierde si culoarea tinereasca si stralucirea.Cele mai evidente semne sunt cele care apar deasupra buzei superioare sau la unghiul extern al ochiului, intre sprancene sau pe frunte.Tehnicile actuale de imbunatatire a aspectului pielii, de indepartarea semnelor de imbatranire si modelarea conturului fetei au rezultate remarcabile si ofera o stare de mai bine si o mai mare incredere in propria persoana.

Una din metodele nechirurgicale des folosite in lupta impotriva imbatranirii reprezinta injectarea substantelor cosmetice - filleri. Insasi  cuvantul in sine "filler" provine de la verbul "to fill", care tradus din limba  engleza are semnificatia  "a umple".Aceasta tehnica de tratament estetic este considerata ca fiind foarte simpla. Tratamentul cu fillere este neinvaziv (procedura medicala care nu presupune  o lezare tisulara si nu este o manevra sangeranda) iar  pericolul  aparitiei  unor complicatii este foarte scazut.

 

Juvederm ULTRA Juvederm si Voluma sunt primele substante de filling cu acid hialuronic non-animal, care contin si anestezic in ele. Acest lucru face ca injectarea sa fie nedureroasa si post-tratament.Juvederm Ultra 2 – in riduri fine si cearcane.Juvederm Ultra 3 – pentru riduri si buze.Juvederm Ultra 4 – in santuri.Voluma – pentru refacerea volumelor fetei.JUVÉDERM®  ULTRA este o gama de geluri cu consistenta negranulara pe baza de acid hialuronic (HA) – o substanta care exista in mod natural in piele si ajuta la hidratare si la volumizare. Medicul dvs. introduce usor gelurile injectabile JUVÉDERM®  ULTRA sub piele pentru a reface instantaneu volumul pielii, pentru a netezi si a face sa dispara ridurile si cutele faciale si pentru a redefini buzele. Acesta este un gel cu consistenta omogena, negranulara care patrunde cu usurinta in piele si confera un aspect si o senzatie de netezime si naturalete.Majoritatea celorlalte materiale de umplere dermica pe baza de acid hialuronic de pe piata sunt facute din geluri cu consistenta granulara care dau o senzatie de nisipos – ca un scrub facial.Gama JUVÉDERM®  ULTRA este de asemenea unica gama de astfel de produse care contine 0.3% Lidocaina pentru a reduce in mod semnificativ durerea de injectare oferind o experienta reconfortanta. Meniu Acasa Chirurgie Faciala Chirurgia sanului Chirurgia Corpului Chirurgie Intima Nechirurgicale Toxina botulinica Filleri Juvederm Voluma Teosyal Restylane Peeling Laser/Chimic Epilare progresiv defiitiva Cuperoza Capilare sparte Rejuvenare faciala Indepartare tatuaje Lipoliza Mezoterapie Contact Preturi EPILARE ESTETICA Presa&Informatii

 

Voluma Juvederm Ultra si Voluma sunt primele substante de filling cu acid hialuronic non-animal, care contin si anestezic in ele. Acest lucru face ca injectarea sa fie nedureroasa si post-tratament.Juvéderm VOLUMA  un este produs injectabil volumizator care recontureaza fata, optim pentru a  restaura volumul barbiei, pometilor si obrajiilor care s-au subtiat din cauza pierderii in greutate sau a varstei inaintate. Imediat dupa tratament, se va observa ca pielea este mai fina, obrajiii sunt mai fermi, o linie a obrajilor mai revigorata, iar pometi au parte o revolumizare. Efectele rezultatului cu Juvéderm ™ VOLUMA ™ s-au dovedit ca dureaza pana la 18 luni! Pielea incepe sa imbatraneasca in jurul varstei de 25 de ani. Pe masura ce imbatranim productia de colagen, proteina care functioneaza ca o schela pentru piele, si de elastina, substanta care permite pielii sa isi revina la forma initiala, incetineste, pielea devenind mai putin elastica. Asa apar ridurile, iar pielea se subtiaza si devine usor transparenta. Poate parea neverosimil, deoarece primele semne nu sunt foarte vizibile pana in jurul varstei de 35 de ani, asta in cazul in care nu fumam sau nu ne expunem excesiv la soare. Glandele sebacee produc din ce in ce mai putin ulei, pielea pierzand mult din hidratare si devenind uscata, cateodata cu senzatii de mancarime.Din fericire, Juvéderm VOLUMA poate restabili echilibrul fetei, revolumizand formele, volumul pierdut prin reconturarea obrajiilor, a barbiei si a nasului pentru un aspect mai catifelat, ferm si mai tineresc. Meniu Acasa Chirurgie Faciala Chirurgia sanului Chirurgia Corpului Chirurgie Intima Nechirurgicale Toxina botulinica Filleri Juvederm Voluma Teosyal Restylane Peeling Laser/Chimic Epilare progresiv defiitiva Cuperoza Capilare sparte Rejuvenare faciala Indepartare tatuaje Lipoliza Mezoterapie Contact Preturi EPILARE ESTETICA Presa&Informatii

 

Teosyal Teosyal un produs cu acid hialuronic non-animal care are, de asemenea, mai multe cosistente adaptate diferitelor tipuri de riduri.-    Kiss pentru buze,-    Deep Lines in santuri,-    Ultradeep pentru volumetria fetei,-    Global Action,-    Meso pentru rehidratarea pielii.Teosyal este noua generatie de produs pe baza de acid hialuronic 100%, care umple ridurile. Aceste produse sunt foarte bine biocompatibile si sunt foarte lent absorbite de piele. Teosyal poate fi injectat la nivelul intregii fete, gatului, decolteului si mainilor.Prezent in mod natural in piele, acidul hialuronic are proprietatea de a hidrata si tonifia pielea. Este cel mai puternic agent de hidratare al pielii. Cantitatea de acid hialuronic scade la nivelul dermei, odata cu inaintarea in varsta, iar ca rezultat tenul devine fragil si uscat favorizand aparitia primelor riduri. Tesuturile tind sa cada, iar fata devine scheletica.Injectat in derm, Teosyal repara in mod efectiv deficitul de acid hialuronic, datorita concentratiei sale mari in aceasta substanta.

 

Restylane Restylane a fost primul produs de acid hialuronic non-animal. Injectat in piele confera volum, rezultat care este in conformitate cu normele de sanatate si cu un aspect natural. Produsele Restylane ofera o alternativa multipla pentru estetica faciala: - reintinerire a pielii (restylane Vital), - umplere de riduri fine (Fine Lines), - umplere a ridurilor expresie sau adanci (Perlane), - remodeleaza si confera volum conturului facial (Sub Q), - remodeleaza diverse zone de corp – sani, fese, gambe etc (Macrolane). A fost prima firma care a avut aprobare de injectare de Acid Hialuronic in toate zonele de corp, inclusiv in sani.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.