Ghidul Serviciilor
Dobos Calin, Doctor Chirurgie Estetica - Galati
inapoi la firma 3042 vizite
Poza Nechirurgicale
Foto

Indepartare tatuaje

Sunt momente in viata pe care vrem sa le imortalizam, uitand de fapt cat de mult santem supusi transformarii de-a lungul vietii! In astfel de momente unii fac tatuaje care sa marcheze un moment sau o persoana. Numai ca apoi, se schimba ceva in viata lor si, surpriza!

 

Trebuie sa scape de tatuaj!In trecut singurele solutii erau chirurgicale: excizie si sutura, excizie si transplant de piele, arderea cu cauter sau chiar lasere, dar se vindeca asemeni unei arsuri etc.De cativa ani s-au pus la punct lasere Q-switch care distrug doar pigmentul, fara a afecta pielea de deasupra!

 

Sau cu urmari minime. Sigur ca sunt necesare mai multe sedinte in functie de tipul de pigment, de adancimea la care a fost batut, de culoare, de vechime etc.Cu alte cuvinte: ati facut-o in 30 de minute si o reparati in luni de zile. Asa ca rabdarea e ingredient principal. Dar, la fiecare sedinta se va observa decolorarea partiala.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.