Ghidul Serviciilor
Dr. Durbac, Bucuresti - Stomatologie Generala, Implantologie, Estetica Dentara
inapoi la firma 964 vizite
Poza Preturi
Foto

Cat te costa la mine

Preturile pe care le vei vedea mai jos sunt preturi orientative. Ele au menirea ca tu sa poti compara, cel putin din punct de vedere al costurilor, tarifele mele si ale competitiei. Si pentru ca stiu ca in general este scump sa mergi la dentist, in colaborare cu clinica la care lucrez, am pus la dispozitia ta o serie de modalitati de plata care sa-ti faca viata mai usoara.

 Consultatii Stomatologice

Consultatia stomatologica ajuta atat pacientul, cu informatii despre problemele dentare, procedurile necesare tratamentului stomatologic, pret tratament stomatologic, cat si medicul dentist, in ceea ce priveste istoricul pacientului si nevoile acestuia. Tarifele afisate mai jos sunt informative si sunt valabile in perioada 2019-2020.

Estetica Dentara

Pentru a avea un zambet stralucitor, de multe ori este suficient sa aveti o igiena dentara buna. Sunt si pacienti care nu sunt asa norocosi. Pentru acestia punem la dispozitie o gama larga de interventii cosmetice stomatologice. De la simplul periaj profesional la albire dentara si fatete dentare. Pretul afisat este pe dinte tratat.

Protetica Dentara

Vorbim de tratamente protetice atunci cand unul sau mai multi dinti sunt afectati coronar (partea vizibila a dintelui) in proportie mare. In aceste situatii plomba dentara nu mai reprezinta o varianta. In lista de mai jos sunt afisate mare parte din preturile practicate. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati. Pretul afisat este pe dinte tratat.

Chirurgie Dentara

Procedurile chirurgicale stomatologice sunt realizate fara nici o durere. In functie de natura interventiei, pacientul se poate recupera de la cateva ore la maxim 3 zile. Pretul afisat mai jos, incearca sa va ajute sa va orientati in ceea ce priveste interventiile chirurgicale stomatologice.

Implantologie Dentara

In clinica noastra dentara oferim o gama larga de implanturi dentare. Preturile variaza in functie de producator. Pentru ca o persoana sa poata beneficia de un implant dentar aceastya trebuie sa intruneasca anumite cerinte. Manopera de insertie a unui implant dentar uneori necesita si alte proceduri, cum sunt cele detaliate mai jos.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.