Ghidul Serviciilor
Scoala De Dresaj Dodo
inapoi la firma 679 vizite
Poza Dresaj
Foto
Foto
Foto

Caini cu probleme

 Anumiti caini pot prezenta diferite manifestari suparatoare pentru cei din jur, de exemplu pot latra intr-una, de dimineata pana seara, sau poate au meteahna rosului (in special pantofi si mobila), sau pur si simplu pot fi terorizati in urma unei experiente neplacute (batuti, muscati de alti caini, loviti de masina etc.). Aceste probleme ce apar la diferite varste se pot corecta.

 

 

Conditii pentru schimbarea comportamentului

 In primul rand este bine sa stiti ca nu orice caine este recuperabil. Unii isi pot reveni complet la normal, in timp ce altii se pot recupera doar partial, in functie de psihicul fiecarui caine in parte. O conditie foarte importanta este ca varsta cainelui sa nu depaseasca doi ani.

 

Ce e de facut?

 Va pot invata ce sa faceti daca animalul dumneavoastra are o anumita problema de comportament. Dar, atentie... corectarea tine in special de mediul in care se afla cainele, de aceea va trebui sa gasim o corectare care sa nu provoace degradarea starii acestuia.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.