Ghidul Serviciilor
Scoala De Dresaj Dodo
inapoi la firma 679 vizite
Poza Servicii pentru patrupede
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Vanzari de caini si consultanta canina

 

 

Catei provin din linie germana si irlandeza, au pedigree de tip A, carnet de merite, carnet sanatate, microcip, 2 vacinari si 2 deparazitari interne. Parinti puilor au la baza un numar de arbitari in expozitii canine de frumusete si lucru originea puilor, parintilor nu provin din ungaria. 

 

Aici gasiti orice rasa de caine doriti!

 

 

 

 Cateii sunt deparazitati si vaccinati, cu pedigree. In functie de rasa, se vor livra in 3-14 zile. Este posibila si achizitionarea din strainatate. Rasele de caini mai uzuale sunt:

 

Pentru rasele mai putin uzuale, livrarea se va face in limita posibilitatii de gasire.

 

 

 

 

 

Consultanta la achizitionarea unui pui

 

  

 Acord asistenta in achizitionarea unui pui dintr-un cuib, facand o serie de teste cu puii pentru a alege cel mai potrivit caine pentru dumneavoastra. Alegerea unui pui se va face cu ajutorul meu si al viitorului stapan, in functie de mediul unde va trai cainele si de temperamentul stapanului, pentru ca animalul sa fie corespunzator din toate punctele de vedere (atat fizic cat si psihic).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.