Ghidul Serviciilor
Dr. Fagaras - Clinica Stomatologica Magurele
inapoi la firma 78 vizite
Poza Profilaxie dentara
Foto

Profilaxia dentara reprezinta prevenirea bolilor dentare si poate ajuta la prevenirea complicatiilor în cazul în care aveti o afectiune existenta. Depistarea timpurie ne va permite sa evitam tratamentele complicate care ar putea fi costisitoare si de lunga durata.

 

Importanta profilaxiei dentare nu poate fi subestimata. De la aparitia primului dinte pâna la tratamentele preventive pentru toata viata, vizitele regulate la cabinetul stomatologic vor ajuta la asigurarea unor dinti sanatosi si cu o buna functionalitate.

 

Îngrijirea dentara profilactica este primul pas pentru a obtine un zâmbet frumos. Urmarea acestor masuri economiseste timp si efort, eliminând orice posibil disconfort provocat de tratamente precum extractii sau obturatii.

<img src="https://www.drfagaras.ro/images/mil8gXP7_1635420523.jpg" "="" alt="profilaxie, cabinet stomatologic Dr. Gabriela Fagaras">

Cel mai bun mod de a va pastra dintii sanatosi este practicarea unei bune igiene orale. Dupa fiecare masa, resturile alimentare ramase pe si între dinti formeaza placa bacteriena, care poate duce la probleme dentare grave, cum ar fi cariile dentare sau bolile gingivale.

 

Profilaxia presupune igienizare dentara zilnica, suplimentata si completata de cea profesionala, realizata la un interval de 6 luni în cabinetul unui medic stomatolog.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.