Ghidul Serviciilor
Clinica Dr. Florin Juravle
inapoi la firma 477 vizite
Poza Medicina estetica
Foto

Pentru femei si barbati cu orice tip de piele chiar si bronzata sau neagra

Acum, atat barbatii cat si femeile pot transforma parul nedorit de pe fata si corp intr-o amintire - datorita Laserului NdYAG Cutera Xeo. Fara ceara dureroasa, electroliza sau lame de ras! Laserul Cutera Xeo ofera tehnologia secolului 21 pentru tratarea acestei probleme. Conceput pentru eliminarea permanenta a parului, Xeo poate trata eficient si sigur femei si barbati cu orice tip de piele si ten. Chiar si pacienti cu pielea bronzata.

Diferenta oferita de laserul Cutera Xeo CoolGIide

Cutera Xeo foloseste cea mai noua tehnologie pentru reducerea permanenta a pilozitatii, pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pacientii bronzati sau cu ten inchis. Lungimea de unda mai mare a laserului asigura profunzimea necesara distrugerii tuturor radacinilor firelor de par. Sistemul eficient de racire a pielii care urmeaza a fi tratata asigura deplina siguranta in lucru (fara arsuri) si confortul pacientilor. Laserul Cutera Xeo reuseste in doar 6-8 sedinte reducerea definitiva a numarului firelor de par, urmate doar de unele sedinte de intretinere trimestriale sau semestriale.

Care sunt zonele care pot fi tratate cu CoolGIide?

Cutera poate indeparta parul din toate zonele corpului, inclusiv de pe fata, picioare, brate, axila si spate. Poate trata si zonele sensibile precum pieptul, zona din jurul mameloanelor si zona inghinala, urechi, etc.

Ce simtiti la tratamentul cu CoolGIide?

Piesa de mana CoolGIide raceste si calmeaza in timp ce aluneca pe piele. La emiterea pulsului de lumina unii pacienti simt o usoara senzatie de intepatura. Aceasta este mai accentuata daca zona este mai sensibila sau firele de par mai groase sau mai dese. De obicei nu este necesara anestezia locala sau administrarea de calmante; totusi, unii pacienti doresc aplicarea unui anestezic local la tratarea zonelor sensibile.

De cate tratamente este nevoie?

Tratamentele se efectueaza dupa evaluarea dumneavoastra de catre medicii nostri specializati in laserterapie. Majoritatea zonelor necesita 6-8 tratamente. Totusi, numarul tratamentelor cu laserul Cutera pentru efecte optime si de durata depind de mai multi factori - grosimea firului de par, zona tratata, ritmul de crestere a parului, varsta, echilibrul hormonal, caractersticile individuale ale pielii. Firele de par nu cresc in acelasi ritm; parcurg trei etape distincte: crestere, stagnare si eliminare. Cutera actioneaza prin distrugerea mai ales a firelor de par aflate in faza de crestere (anagen) la momentul tratamentului. Deoarece firele de par ajung in faza de crestere in momente diferite, vor fi necesare mai multe tratamente pentru a distruge toti foliculii pilosi dintr-o anumita zona. De asemenea pielea activeaza noi fire de par.

Ce se intampla dupa tratament?

Imediat dupa tratamentul cu Cutera Xeo, zona tratata poate fi usor inrosita. La 3-10 zile dupa tratament veti observa ca parul pare sa creasca din nou. De fapt, majoritatea acestor fire de par nu cresc din nou, ci au fost distruse si eliminate ca rezultat al tratamentului. inainte de fiecare tratament, cu 6-8 saptamani inainte nu aveti voie sa va epilati cu ceara sau prin pensare, dar puteti sa va radeti sau aplica o crema epilatoare pentru ca efectul laser sa fie maxim.

Exista restrictii in activitate dupa tratament?

Dupa tratament va puteti relua imediat activitatea normala. Poate aparea o usoara inrosire a pielii. Se recomanda aplicarea cremelor de protectie solara (factor de protectie 50+) pe zonele tratate care vor fi expuse la soare. in plus, medicul poate recomanda utilizarea unor produse speciale pentru ingrijirea pielii sau a unei creme cu o formula speciala adaptata tipului dvs. de piele.

Care sunt posibilele efecte secundare?

Pacientii au manifestat putine efecte secundare, cele mai frecvente fiind o usoara inrosire si inflamare a pielii. Aceste efecte dureaza de obicei cel mult cateva ore si sunt atenuate folosind foliile calmante Natragel. Sistemul de racire eficient al aparatului reduce disconfortul si inlatura riscul de arsura din timpul tratamentului. Medicul dvs. va va oferi informatii complete despre avantajele si riscurile tratamentului.

Care este diferenta intre laserul Cutera Xeo si alte metode de indepartare a parului?

Rasul, ceara si cremele depilatorii sunt metode cu rezultate temporare care trebuie repetate frecvent. Ele nu distrug definitiv firul de par si radacina acestuia. Cutera ofera reducerea definitiva a firelor de par cu rezultate de durata.

Care este diferenta intre Xeo si electroliza?

Electroliza este un proces greoi, invaziv si dureros care consta in introducerea unui ac si emiterea unui impuls electric in fiecare folicul in parte. Electroliza necesita de cele mai multe ori ani de tratament la intervale regulate. Sistemul Xeo emite energie luminoasa catre sute de foliculi simultan, si astfel trateaza eficient in doar cateva secunde o intreaga zona care ar necesita mai mult de o ora de electroliza si dureri insuportabile. De aceea nu se mai recomanda.

De ce Cutera si nu alte sisteme laser pentru indepartarea parului?

Lungimea de unda mai mare utilizata de Cutera permite tratarea sigura si eficienta a pacientilor cu ten deshis sau inchis la culoare sau bronzati. Spre deosebire de alte sisteme, CoolGIide poate trata la fel de usor si eficient atat parul fin de pe buza superioara a femeilor, cat si parul mai aspru de pe spatele barbatilor. Piesa de mana cu racire integrata asigura confortul pacientilor si minimalizeaza reactiile adverse frecvent observate in cazul utilizarii altor sisteme laser mai vechi: arsura. Nu trebuie confundata tehnologia laser cu lumina intens pulsata (IPL) frecvent intalnita. Diferentele de tehnologie se remarca si in numarul de sedinte si eficienta dupa fiecare tratament. incercati si va veti convinge dupa o sedinta chiar.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2025
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.