Ghidul Serviciilor
Clinica Dr. Florin Juravle
inapoi la firma 471 vizite
Poza Medicina estetica
Foto

Marirea buzelor cu acid hialuronic

Nu este un secret faptul ca buzele sunt o parte importanta din frumusetea fetei... Daca un zambet prietenos, un sarut, fac ca fata sa capete rapid o expresie, buzele atrag intotdeauna atentia asupra lor!

Ce este considerat frumos poate varia de la cultura la cultura, dar exista unele repere comune. Studiile arata ca in mai toate culturile, buzele mai pline si bine definite sunt considerate a fi atractive. De fapt, buze pline sunt pretutindeni identificate cu tineretea si frumusetea.

Daca v-ati dorit intotdeauna un zambet mai amplu si buze moi, Acidul hialuronic poate fi raspunsul pe care l-ati cautat. Deasemenea conturul, definitia, forma globala a buzelor dumneavoastra pot fi astfel imbunatatite. Ca efect al imbatranirii, chiar si cativa norocosi care s-au nascut cu buze perfecte pot sa ia in considerare imbunatatirea aspectului buzelor lor. In timp, volumul buzelor se reduce, ramanand cu un aspect mai subtire, mai plat. Ridurile si liniile fine vor compromite aspectul lor neted si bine definit. in jurul gurii, zona dintre buza superioara si nas poate deveni plata, colturile gurii se pot lasa in jos, creand un aspect obosit, in varsta. Acidul hialuronic ajuta la combaterea semnelor de imbatranire, redand textura si finetea buzelor, umpland liniile si ridurile cauzate de fumat, adauga volum buzelor pentru un aspect de prospetime si naturalete.

Buzele pot si spuna multe lucruri, chiar si atunci cand cuvintele nu pot face asta. Modul in care buzele arata poate afecta intreaga expresie a fetei.

Despre tratamentIn timpul tratamentului cu acid hialuronic

Acidul hialuronic are are in compozitia sa adaugat, pentru un plus de confort, lidocaina - un anestezic cu efect local. De asemenea, medicul poate alege, sa utilizeze in mod suplimentar crema anestezic pentru a asigura tratamentul cel mai confortabil posibil. Ca efect, anestezicul va da o usoara amorteala si o usoara senzatie de furnicaturi in zona care a fost injectat. Tratamentul actual dureaza aproximativ 30 de minute. Dupa injectarea de Acid hialuronic, medicul poate masa zona injectata pentru a asigura o buna distributie. Deasemenea, dupa injectare medicul dumneavoastra poate aplica gheata in zona care a fost tratata timp de cel putin 10 de minute, pentru a elimina posibilitatea producerii de echimoze sau inflamatii.

Dupa tratamentul cu acid hialuronic

Imediat dupa tratamentul cu acid hialuronic, este posibil sa aveti unele modificari de culoare, vanatai temporare, sau edeme in zona injectata. Nu exista restrictii alimentare specifice dupa tratament. In urmatoarele 24 de ore, dupa injectare: La nevoie folositi medicamente pentru durere, in functie de recomandarea medicului de dvs. Nu este recomandat sa efectuati lucrari dentare, imediat dupa tratamentul dumneavoastra cu Acid hialuronic .Intrebati medicul despre produsele faciale sau balsamuri de buze care ar trebui evitate dupa tratament.

Siguranta si efecte secundare

Ce este acidul hialuronic hialuronic? Acid hialuronic (HA) este o substanta naturala gasita in organism, care ajuta la hidratare, ea adauga volum pielii noastre. Acidul hialuronic este folosit pentru tratamente estetice si, de asemenea, a fost folosit de catre medici pentru injectare in articulatii artritice si la ajutarea circulatie. Cand va puteti intoarce la locul de munca si relua viata sociala? Rezultatele sunt imediate si foarte naturale. Cu cateva mici masuri de precautie, va puteti intoarce sa lucrati si sa va reluati viata sociala imediat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.