Ghidul Serviciilor
Dr Daniela Ionescu - Orl - Fitoterapie Bucuresti
inapoi la firma 120 vizite
Poza Consultatii
Foto

Doamna doctor îsi desfasoara activitatea în cadrul C.M. Sanador, atât în ambulatoriul spitalului cât si în clinicile Sanador Victoriei, Buzesti si Decebal, unde examineaza adulti si copii de orice vârsta, acoperind toata patologia acuta si cronica inflamatorie, infectioasa, traumatica, tumorala si functionala, ce afecteaza nasul si sinusurile, gâtul si urechile. La cabinetul doamnei dr. Daniela Ionescu vei beneficia de:
diagnostic precis
interventie eficienta în urgente
tratament prompt
vindecare rapida
Pentru rezolvarea rapida a problemei si fara costuri suplimentare în cadrul aceleasi programari, doamna doctor îti poate recomanda o serie de investigatii si proceduri pentru NAS, GÂT si URECHE, care se vor efectua pe loc. Astfel, se va stabili diagnosticul corect, schema de tratament completa si vei primi medicatia adecvata.
Daca exista o recomandare pentru efectuarea anumitor investigatii de laborator, imagistice (radiografie, ecografie, CT, RMN) si de audiometrie, doamna dr. Daniela Ionescu asigura suport ONLINE pentru interpretarea rezultatelor.
 
Clinica virtuala
Sfaturi si recomandari medicale la distanta pe baza documentelor medicale puse la dispozitie de catre pacient.
 
Consultatii la domiciliu
Consultatiile se adreseaza cu prioritate pacientilor nedeplasabili, celor cu vârsta înaintata si copiilor foarte mici.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.