Ghidul Serviciilor
Dr. Lorelei Nassar-Clinica De Implantologie-Bucuresti
inapoi la firma 207 vizite
Poza Estetica dentara
Foto

Servicii de estetica dentara cu medici stomatologi profesionisti? Albire dentara Cu lampa speciala de albire Gnatus si kituri specifice, dar si cu ajutorul laser -ului Biolase. -40%

Fatete dentare Realizate din compozit, ceramica sau zirconiu, fatetele sunt o solutie estetica pentru exigente speciale.

Cosmetica dentara Proceduri de cosmetica dentara cu rol de infrumusetare a danturii. Pentru un zambet stralucitor.

Strasuri dentare Strasuri cu diverse forme si straluciri ce dau un look sagalnic zambetului tinerelor care si-l aplica.

Coroane zirconiu Cu transparenta si luminozitate identica cu cea  a dintilor si greu de deosebit de acestia chiar si la o privire atenta.

Lucrari din zirconiu Dau o estetica speciala si sunt indicate in zonele frontale. Pozitionate pe bonturi speciale, de asemenea din Zirconiu.

Avantaje la Clinica Dr. Lorelei Nassar Estetica dentara nu este o ramaura a stomatologiei ”per se”, este o ramura care implica un amalgam de tehnici diferite, efectuate de catre unul sau mai multi medici stomatologi, cu specializari diferite, care lucreaza impreuna pentru a transforma zambetul tau, intr-unul orbitor, frumos, radiant si plin de energie.Avantajul pe care il ai la Clinica Dr. Lorelei Nassar este echipa formata din medici stomatologi specialisti, cu inalta calificare in domeniul lor de specializare. Lucram impreuna eficient si ergonomic, in asa fel incat la final sa ii putem oferi pacientului, zambetul de care are nevoie.Un zambet stralucitor aprinde o camera intreaga plina cu oameni si iti poate proiecta o incredere de sine si stima personala extrem de mare.?Cat de des ai privit vedetele de la Hollywood si mai ales cat de des le-ai invidiat pentru dantura lor perfecta si pentru albul ca de margaritar al dintilor lor??Alege acum serviciile clinicii Dr. Lorelei Nassar Bucuresti si acest zambet poate fi chiar al tau!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.